Google Home rookmelder voor extra veiligheid

Google Home rookmelder

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

De meest voorkomende reden waarom mensen een Google Home rookmelder kopen, is dat ze het huis, studio of appartement extra beschermen tegen gevaarlijke situaties. Stel je voor je bent onderweg naar de supermarkt, je kids genieten thuis van hun favoriete Netflix serie en het fornuis brandt op volle toeren. Plotseling geeft je smartphone het signaal dat het brandalarm klinkt. Dit leidt onmiddellijk tot actie. Je licht in no-time alle hulptroepen in en je ontruimt linea recta je woonruimte wegens gevaar. Een grote verandering op het gebied van brandveiligheid en ongerustheid omdat het systeem je overdags en ’s avonds echt veel zekerheid kan bieden.

Bol.com beoordeling:
4.4/5
Bol.com beoordeling:
0/5
Bol.com beoordeling:
4.7/5

Intelligentie rookmelders sturen een waarschuwingsteken naar de cloud en alarmeren je smartphone bij een onveilige situatie of gebeurtenis. Dit speelt een noodzakelijke rol bij betrouwbaarheid. Het gebruik van een extra slimme brandmelder voor de veiligstelling van je dierbaren, geeft je innerlijke rust en het leidt tot een goede smart home beveiliging. Terwijl deze verbrandingsmelder bedoeld is om je bij te staan tijdens beangstigende voorvallen, is het ook mogelijk om intelligente luidsprekers te koppelen met slimme rookmelders. Laat je assistent meeluisteren en ontvang bij nood een seintje van Google Assistant of Amazon Alexa.

Wat is een Google Home rookmelder?

De Google Home rookmelder is enorm geliefd op het moment. De online webshops staan vol met allerlei categorieën, met koolmonoxide- of gasdetectie en met of zonder batterij. Ze beschikken dan ook over een aantal bijzondere functies en eigenschappen. Dus hoe zorgen ze voor een beschermde leefruimte? Misschien is het geen geheim dat de Nest Protect een uitgebreid alarmsysteem bevat, maar andere apparaten kunnen net zo behulpzaam zijn. Als je bijvoorbeeld de Google-Nest koopt, dan waarschuwt hij je met behulp van enorm luide noodsignalen.

Daarnaast roept de persoonlijke assistent om welke ruimtes gevaar lopen en stuurt de noodzakelijkheid van de gebeurtenis naar al je gekoppelde smart devices. Als jouw speaker niet vanzelf stopt met rinkelen, kun je hem ook een Google Home commando geven en het apparaat onmiddellijk de mond snoeren. Bovendien leidt de zelfcontrole functie tot meer interactie met inwonenden. De stand biedt namelijk meer veiligheid, omdat het je maandelijks een update geeft van zijn technische status. De batterij van de brandmelder heeft een levensduur van 10 jaar. Je bent echt in alle gemakken voorzien om het huis veilig te stellen.

Google Home rookmelder
Netatmo

Let op: smart home producten werken het beste samen met elkaar. Dus combineer je Philips Hue lampen, babyfoons en camera’s door middel van de Google Home-app. En wees alert bij het bestellen van je eerste brandmelder, het apparaat moet kunnen samenwerken met je persoonlijke assistent.

Misschien interessant om eens te bekijken

Drie degelijke rookmelders

De volgende brandmelders zijn ontwikkeld met vakkundigheid en werken het beste samen met Google Home. Deze prachtige exemplaren worden voorgesteld in ons presentatie overzicht hierbeneden. Laat je overspoelen door hun veelzijdigheid op het gebied van prijs, kwaliteit en mogelijkheden.

Bol.com beoordeling:
4.4/5
Bol.com beoordeling:
0/5
Bol.com beoordeling:
4.7/5

Nest Protect

Het is misschien wel een van de beste dingen van het creëren van meer brandveiligheid, naast alle voordelen van deze slimme rookmelder voor Google Home. Geeft de rookmelder van Nest je ook een seintje bij koolmonoxide. Dit betekent meer gerustheid en minder zorgen omtrent dodelijke gassen. Je ontvangt een notificatie, je hoort waar de melding vandaan komt en de krachtige LED verlichting transformeert van kleur. Zodat je meteen stappen kunt ondernemen en je zintuigen op de hoogte worden gesteld van de dreigende toestand.

De Nest Protect is eenvoudig te kopen en heeft uitbreidingsmogelijkheden van heb ik jou daar. Als je er bijvoorbeeld eentje door je woning hoort schetteren, dan gehoorzamen ze allemaal in koor alsof hun leven ervan afhangt. Hierdoor lokaliseer je binnen no-time de locatie van de rookvorming. Bovendien koppel je meerdere smarthome apparaten met deze Google Home brandmelder. Dit betekent vooral dat je lampen oplichten in geval van nood en je vluchtroute opheldert om in alle veiligheid je woning te verlaten.

KlikAanKlikUit | dé beste draadloze Google Home rookmelder

Deze KlikAanKlikUit rookmelder is draadloos en enorm eenvoudig aan Google Home te verbinden. Het is onderbouwd met een ZigBee of ICS-2000 integratie, dit domotica platform geeft je de mogelijkheid om pushberichten te ontvangen. Deze rookdetector voorkomt loos alarm en geeft waarschuwingen bij een lege batterij. Je zult zien dat deze combinatie van functies de veiligheid van je woning beïnvloeden.

Daarnaast werkt deze Google Home rookmelder op het bestuurssysteem van Android en iOS. Het apparaat is werkzaam op iPhone en Samsung devices en heeft daarmee letterlijk een lachwekkend installatieproces. De ingebouwde C-Cel lithium batterij geeft je woning 10 jaar vertrouwelijkheid. Zo breng je meer zekerheid omdat het je gezin 3.650 dagen lang beschermt tegen noodgevallen.

Netatmo slimme rookmelders

Naast de voordelen van Netatmo deurbellen, is deze slimme rookmelder voor Google Home misschien wel één van de beste keuzes om rook in je woning te detecteren. Het installeren zelf kost maar enkele minuten. En je ontvangt een batterij met een uitgebreide levensduur van 10 jaar. Je zult merken dat je de komende jaren met een gerust gevoel in slaap kunt vallen. Ieder product is uitgerust met zelfcontrole, razendsnelle cloud verbinding en de brandmelder schettert een alarm vijfentachtig decibel hard door je woning. Maar hoe werkt de koolmonoxide sensor nou precies?

De melder is eigenlijk bedoeld als stok achter de deur. Desalniettemin beschermt de bijgeleverde CO sensor je gezin tegen koolmonoxidevergiftiging. Voorkom ernstige situaties waarbij je te maken hebt met onzichtbare en reukloze gassen. De koolmonoxidemelder van Netatmo lokaliseert dodelijke dampen in de lucht en waarschuwt alle gekoppelde smart home apparaten en smartphones.

Google Home rookmelder kiezen

Ook al is het belangrijk om minimaal 1 slimme rookmelder op te hangen in elke woon- of leefruimte, toch kun je het beste op elke verdieping ten minste een melder met koolmonoxidemeter installeren. Alle verdiepingen van een woning verwarmen doorgaans een verbrandingsapparaat. Veel van de standaard huizen beschikken namelijk over een openhaard, verwarmingsketel, gasfornuis, boiler of warmtekachel. Dus kies de juiste Google Home rookmelder en creëer in no-time meer veiligheid, kalmte en functionaliteit voor jou en je gezin.

Misschien interessant om eens te bekijken

Koolmonoxide en gasdetectie

Koolmonoxide en gevaarlijke gassen staan nog steeds in de top 100 dodelijke middelen. Je ziet het onmogelijk aankomen en voor je het weet stik je aan een fatale vergiftiging. Sommige Google Home rookmelders zijn ontwikkeld voor zowel gas als rookdetectie. Het is namelijk een absolute must voor elk huishouden omdat het je gezondheid beschermt tegen een catastrofale happening.

Kabel en draadloos

Je kunt ook slimme rookmelders kopen gecombineerd met een kabel. Je zult ontdekken dat de melders onderling met elkaar in verbinding staan. Elk apparaat is ontwikkeld met verenigbare functies. Ze klinken allemaal bijzonder luid door je woning en zullen één voor één krachtige noodsignalen laten horen in geval van ellende.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen blogs
Smart Home advies
Smart home top 10's
Laatste blogs