Slimme deurbel voor Google Home | Eufy, Ring & Nest

slimme deurbel voor Google Home

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Google Home en zijn dienaar de Assistant zijn tot veel in staat. Van het beantwoorden van willekeurige vragen tot het bellen van je moeder, het is verrassend wat deze slimme speaker allemaal kan. Eén ding dat het echter niet kan, is je laten weten wanneer er iemand aan de deur staat. Tenzij je een Google Home of een Assistant-apparaat hebt geïnstalleerd in je huis, natuurlijk. Dat is waar de slimme deurbel voor Google Home van pas komt.

Dit zijn smart home apparaten waarmee je overal ter wereld via een smartphone of pc kunt zien wie er voor de deur staat. Sommige waarschuwen je zelfs wanneer iemand op het punt staat je voordeur te naderen, zodat je tijd hebt om te antwoorden voordat ze aanbellen. Als je Google Home hebt en één of meer van deze video deurbellen voor je huis wilt, lees dan verder voor onze lijst met enkele geweldige opties hieronder!

Wat is een Google deurbel?

Een Google deurbel is één van de slimme deurbellen die je kunt aansluiten op de Assistant. Met zo´n apparaat kun je zien wie er aan je deur staat, met ze praten en ze zelfs op afstand binnenlaten. Als je niet thuis bent en iemand drukt op je bel, kun je ze te woord staan met je stem vanaf waar je ook bent. Best handig, toch? Een slimme deurbel voor Google Home werkt ook met andere smart home-apparaten, dus je kunt hem combineren met andere gadgets voor extra functionaliteit.

Als je bijvoorbeeld een Google Home deurbel aan je voordeur hebt geïnstalleerd, kunt je zeggen: ‘Hey Google, speel de beelden van de camera Veranda af op de Chromecast in de woonkamer,’ en je smart tv gaat aan. Je kunt de Google deurbel ook gebruiken met andere smart apparaten, zoals je Philips Hue lampen. Je hoeft alleen maar dit slimme verlichting systeem te koppelen aan de Assistant, en je kunt met een gerust hart naar huis gaan.

Dit omdat bijv. de Nest ziet dat je eraan komt. Hij verwelkomt je door de buitenlampen automatisch aan te doen. Zo kom je gegarandeerd thuis met een veilig gevoel. Dit is een goede manier om ervoor te zorgen dat je nooit meer in het donker thuiskomt of je onveilig voelt.

Google deurbel van nest

Als je op zoek bent naar een eersteklas slimme deurbel voor Google Home die samenwerkt met je Nest-producten, is je beste gok natuurlijk de videobel van Nest. Met dit apparaat kun je bekijken wie er voor je deur staat, met ze babbelen en ze zelfs op afstand binnenlaten als je kiest voor slimme deursloten. In principe werkt hij ongeveer hetzelfde als de goedkope slimme deurbellen voor Google Home, maar hij is ook geïntegreerd met je Nest-apparaten.

Je kunt deze slimme deurbel met camera combineren met een groot aantal Nest-apparaten, zoals de thermostaat, camera’s en meer. Je kunt hem zelfs combineren met andere smart speakers en lichtschakelaars voor extra gemak. Toegegeven, je zult ook moeten investeren in de Nest Aware als je die nog niet hebt. Door je Google-account te koppelen aan de Assistant, kun je je deurbel overal ter wereld bedienen. Je kunt Google vragen om dingen te doen zoals, ‘Hey Google, laat de voordeur zien’ of ‘Hey Google, zet televisie woonkamer uit.’

bol.com beoordeling
4.4/5

Ring deurbel en Google Home?

Eén van de populairste slimme deurbel helaas niet compatibel met Google op de markt is de Ring Video Doorbell 2. Met dit apparaat kun je zien wie er voor de deur staat en handsfree met ze praten dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker. Het ingebouwde LED-lampje laat je weten wanneer er iemand voor de deur staat, zelfs als je niet thuis bent. Je kunt hem zelfs zo instellen dat hij video’s of foto’s opneemt als er iemand aan de deur komt.

Zo kun je bewijsmateriaal vastleggen van ongewenste gasten of leveringen. Maar hoe verbind je Ring Video Doorbell 2 met Amazon Alexa? Nou, het blijkt dat dit apparaat volledig compatibel is met Alexa. Je hoeft alleen maar je Ring-account te koppelen aan de Assistent, en je kunt je Ring-deurbel bedienen met je stem. Je kunt Alexa vragen om dingen te doen als, ‘Hey Alexa, speel de beelden van de camera Veranda af op de Chromecast in de woonkamer.’ Best cool, toch?

Eufy deurbel en google home?

Je zoekt dus naar een eenvoudige maar effectieve slimme deurbel. Dan is de Eufy deurbel misschien iets voor jou. Dit apparaat is volledig uitgerust met een microfoon en luidspreker, zodat je handsfree kunt communiceren met gasten aan je deur. Bovendien wordt hij geleverd met een ingebouwde camera waarmee je kunt zien wie er voor je deur staat, zelfs bij weinig licht. De Eufy deurbel is een geweldig apparaat voor degenen die een eenvoudige en betaalbare slimme deurbel willen.

Het biedt geen ton extra functionaliteit zoals sommige van de andere apparaten op deze lijst, maar het krijgt de klus geklaard. Hoe koppel je de Eufy deurbel aan Google Home? Nou, het blijkt dat dit apparaat volledig compatibel is met de Google Assistant. Je hoeft alleen maar je Eufy-account te koppelen aan de Assistant, en je kunt je slimme deurbel bedienen met je stem. Je kunt Google vragen om dingen te doen zoals, ‘Hey Google, bekijk de voordeur op de tv’.

lsc deurbel en google home?

Voor iedereen die op zoek is naar een volledig uitgeruste slimme deurbel, is de LSC deurbel wellicht een leuke optie voor je woning. Dit smart home product is helaas niet te koppelen met Google Home. Hierdoor kun je hem alleen bedienen via de mobiele app. Ondanks dat wordt hij geleverd met een camera met een gezichtsveld van 145° waarmee je kunt zien wie er voor je deur staat, helaas niet bij weinig licht.

De LSC deurbel is een prima product voor degenen die een goedkope slimme deurbel willen. Hij werkt niet samen met Google Home, maar hij krijgt altijd wel de klus te klaren. Je verbindt je de LSC deurbel aan de mobiele app. Je koppelt enkel je LSC-account aan de app, en je kunt je voordeur bekijken met je smartphone.

Netatmo video deurbel en Google Home?

Een van de beste slimme deurbellen voor Google Home, is de Netatmo videodeurbel. Zijn 1080p Full-HD camera creëert een glashelder beeld van je voordeur. De 140° kijkhoek zorgt ervoor dat iedereen die thuis aanbelt goed te zien is. De Netatmo videodeurbel maakt ook je leven wat makkelijker en veiliger. Dit heeft hij te danken aan infrarood sensor om personen te detecteren. Dus krijg je binnen 1-2 seconden een notificatie op je smartphone waardoor je in no-time op de hoogte bent als er iemand voor je deur staat.

De intercomfunctie leidt ertoe dat mensen die bij je aanbellen, weten met wie ze spreken. En het mooiste van alles is dat deze slimme deurbel voor Google Home zeer duurzaam is door zijn lage stroomverbruik. Zo gebruik je hem iedere dag zonder dat je je bezig hoeft te houden over een hoge energie rekening. Als je hem vandaag bestelt, ontvang je een gratis 32gb SD-kaart.

Gologi draadloze video deurbel en Google Home?

Speur je naar een draadloze slimme deurbel voor Google Home, dan lijkt ons de Gologi video deurbel het overwegen waard. Deze bel beschikt over een ingebouwde microfoon en intercomfunctie, waardoor je zonder handen kunt spreken met bezoek aan je voordeur. Bovendien beschikt hij over een ingebouwde bewegingssensor en nachtzicht camera zodat je kunt waarnemen wie er voor je huis staat. Ook in het donker. De Gologi deurbel is een draadloos apparaat. Hij is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een simpele en betrouwbare slimme deurbel.

Beste slimme deurbellen voor Google Home

Als je op zoek bent naar een lijstje met de beste slimme deurbellen voor Google Home, dan vind je in dit artikel meer exemplaren. Elke deurbel is beoordeeld op basis van effectiviteit, prijs- en kwaliteitverhouding. Uiteraard zijn ze allemaal even slim en werken uitstekend samen met de Google Home (Mini).

Tuya deurbel koppelen met google home

Wil je je Tuya deurbel koppelen met Google Home? Dan is het belangrijk om het apparaat toe te voegen aan de Smart Life-app. Om te beginnen moet je de Google Home app installeren en de Smart Life applicatie openen. Hieronder lees je de vervolgstappen:

  • 1. Klik op MIJ in het hoofdmenu
  • 2. Klik op Google Assistent
  • 3. Druk op koppelen met Google Assistent
  • 4. Klik op link
  • 5. Klik op akkoord en link

Het opstarten duurt een paar seconden. Hierna wacht je tot het gesynchroniseerd proces voorbij is. Nu gebruik je de Google Home app om je Tuya deurbel te bedienen. Voor iedereen die géén Smart Life-app bezit, heb je een andere oplossing.

  • 1. Open de Google Home-app en klik linksboven op het plusje
  • 2. Druk op “apparaat instellen”
  • 3. Klik op “werkt met Google”
  • 4. Zoek naar Smart Life en klik vervolgens op Smart Life
  • 6. Hierdoor open je de loginpagina van de Smart Life-app. Je voert het wachtwoord van de Smart Life App- account in, zodat je de autorisatie voltooid

Conclusie

Zoals je kunt zien, zijn er tal van geweldige slimme deurbellen die er zijn die compatibel zijn met Google Home. Als je een Assistent bezit, kan een slimme deurbel extra gemak en veiligheid aan je huis bieden. Als je dus op zoek bent naar een slimme deurbel, raden we de Ring Video Doorbell 2, Google deurbel Nest of de Netatmo videodeurbel aan. Deze apparaten zijn volledig compatibel met Google Home en bieden je meer comfort en betrouwbaarheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen blogs
Smart Home advies
Smart home top 10's
Laatste blogs