Eufy deurbel koppelen aan Google Home

Eufy deurbel koppelen aan Google Home

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Eufy deurbel is geschikt voor Google Assistant. Je kunt hierdoor de slimme deurbel met Google Home verbinden zodat je het beeld vervolgens kunt streamen op o.a. de Google Nest Hub. Heb je geen idee hoe je dit kunt doen? Hieronder leggen we precies uit hoe je de Eufy deurbel kunt koppelen aan je Google Home.

Eufy deurbel koppelen aan Google Home

We hebben het proces van de Eufy deurbel koppelen aan Google Home verwerkt in onderstaand stappenplan. Zorg ervoor dat je beschikt over een Google Nest apparaat zoals de Google Home of Google Home Mini.

Zo krijg je namelijk toegang tot Google Assistant. Verder dien je de Google Home app en de Eufy-app op je smartphone te installeren en tevens een account aan te maken. Zorg voor een goede wifi-verbinding als je de videodeurbel in combinatie met een Google Nest Heb wilt gebruiken.

Benodigde tijd: 15 minuten.

In dit stappenplan wordt uitgelegd hoe je de slimme deurbel van Eufy kunt koppelen met Google Home en deze met je smartphone of Google Home display kunt bedienen. Je kunt hiervoor zowel je smartphone als het display van een Google Nest Hub gebruiken.

 • Download de Eufy Security-app en voeg de Eufy-deurbel toe
  Download eerst je  Eufy Security-app op je smartphone en voeg het gewenste apparaat toe. Je hebt hiervoor een Eufy-account nodig zodat je kunt inloggen in de app. Klik vervolgens op “Apparaat toevoegen” en volg de resterende instructies om het proces te voltooien.

 • Stel de Google Assistent-instelling op je smartphone in
  Open de Google Home-app op je smartphone en log in op je account. Klik op het pictogram vervolgens op “instellingen”.

 • Eufy Security app verbinden met Google Home
  Na het doorlopen van de instellingen scrol je naar beneden en klik op “Apparaten”. Klik op “Apparaat toevoegen” en vervolgens op “Een apparaat koppelen”. Selecteer nu de “Eufy Security” optie.

 • Koppel de Eufy deurbel met Google Home
  Klik op “Eufy Security” in de Google Home-app en log in met je Eufy Security-account. Google Home zal het apparaat automatisch aan je account koppelen. Selecteer nu de kamer waar de deurbel staat om de rest van de instellingen in de Google Home-app af te ronden.

 • Test of je het beeld van de Eufy deurbel kunt streamen
  Zorg dat je Google Home Display is ingeschakeld en met wifi is verbonden. Gebruik dan deze simpele spraakopdracht om de livestream van de Eufy-camera te bekijken.

   

  Hey Google, laat me de camera aan de voordeur zien
  “.

   

  Wil je de livestream van de Eufy-camera stoppen? Dan kun je zeggen:

  “Hé Google, stop”

Ondersteuning voor Google Assistant kan beter

Eufy moet de ondersteuning voor Google Assistant nog verder verbeteren. Momenteel kun je de Eufy-deurbel koppelen aan Google Home en het beeld van de deurbelcamera streamen met een simpele spraakopdracht.

Wil je bijvoorbeeld een Google Nest Mini als verlengde deurbel installeren? Dan zul je nog even geduld moeten hebben. Dit kan momenteel alleen met de Amazon Echo.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen blogs
Smart Home advies
Smart home top 10's
Laatste blogs