Ben jij als blogger of bedrijf geïnteresseerd in een toekomstige samenwerking, dan staan wij hier zeker voor open. Op deze pagina vind je meer informatie over het adverteren op onze website.

Advertorials

Wil je als bedrijf een product promoten, of als persoon je website dan bieden wij de mogelijkheid om een advertorial in de vorm van een gastblog op onze site te publiceren.

De kosten per advertorial bedragen eenmalig 35 euro.

Adverteren

Ook bieden wij onderstaande opties voor het plaatsen van advertenties. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de plaatsing en het aantal maandelijkse bezoeken van desbetreffende pagina’s.

Plaatsing blogberichten

Een advertentie plaatsen in de sidebar van onze blogartikelen, kost 50 euro per maand. Onze voorkeur gaat uit naar advertenties met een formaat van 300 x 250 pixels.

Plaatsing advies- en top 10 pagina’s

Daarnaast is het wellicht interessant om te adverteren op onze advies- en top 10 pagina’s. Afhankelijk van het aantal maandelijkse bezoeken kan de prijs van deze advertentie variëren tussen de 10 – 50 euro per maand.

Ook hier gaat onze voorkeur uit naar een formaat van 300 x 250 pixels.

Product van de maand

Een topplaats binnen onze sidebar is rechtsboven. Hier lichten wij maandelijks een smart home product van de maand uit. Deze plek kan voor 10 euro extra gereserveerd worden.

Neem contact op

Stuur bij oprechte interesse gerust een mailtje naar admin@lazylife.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.