WoonVeilig alarmsysteem verbinden met Philips Hue

WoonVeilig verbinden met Philips Hue

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Heb je toevallig een WoonVeilig alarmsysteem en wil je deze verbinden met Philips Hue? Lees dan onderstaand artikel! Je kunt namelijk het complete alarmsysteem aan je Hue lampen koppelen. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat je verlichting uit gaat zodra je het alarm inschakelt.

Daarnaast zorgt het waarschuwingslicht ervoor dat je binnen no-time op de hoogte bent van dreigende en gevaarlijke situaties in huis. Dus als ergens in huis brand ontstaan, begint de verlichting fel te knipperen en krijg je direct een melding op je smartphone.

WoonVeilig verbinden met Philips Hue

Hieronder volgt een kort stappenplan om WoonVeilig te verbinden met Philips Hue:

  • Installeer het WoonVeilig Alarmsysteem en Philips Hue lampen.
  • Download en installeer de WoonVeilig app op je smartphone.
  • Open de WoonVeilig app en koppel WoonVeilig met Philips Hue.
  • Klik dan op ‘Works with’ in het menu en kies Philips Hue.

Waarom Philips Hue verbinden met WoonVeilig alarmsysteem?

Het WoonVeilig alarmsysteem gekoppeld aan Philips Hue zorgt voor diverse mogelijkheden op het gebuid van huisbeveiliging. Denk aan slimme functies zoals een aanwezigheidssimulator, waarschuwingslicht en rookdetectie.

Zodra het alarmsysteem wordt ingeschakeld, gaan de geselecteerde Hue lampen automatisch aan of uit. Dit kan bijvoorbeeld zijn als het donker of licht begint te worden of op elk willekeurig tijdstip. Hierna gaan je Hue lampen automatisch weer uit. Wel zo fijn als je binnenkort op vakantie gaat of een weekendje weg.

De slimme rook- en koolmonoxidemelder van WoonVeilig werkt op batterijen en kan overal in huis worden geplaatst. Het apparaat stuurt een melding naar je smartphone en waarschuwt bij een beginnende brand of als hij rook of koolmonoxide detecteert.

Voordelen van Philips Hue koppelen met WoonVeilig alarmsysteem

Het WoonVeilig alarmsysteem werkt samen met Philips Hue, zodat je lampen automatisch kunt in- en uitschakelen op bepaalde tijdstippen. Deze functie is ideaal voor iemand die veel onderweg of op vakantie is.

Je kunt dieven namelijk behoorlijk afschrikken, omdat het zo net lijkt alsof er iemand thuis is. Het waarschuwingslicht waarschuwt bewoners voor potentiële gevaar en schrikt potentiële indringers af. Het systeem is eenvoudig te installeren en is compatibel met alle Philips Hue-lampen.

Dus als je op zoek bent naar een betaalbare en effectieve manier om je huis beter te beveiligen, dan is deze koppeling een uitstekende keuze.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen blogs
Smart Home advies
Smart home top 10's
Laatste blogs