Top 10 slimme deurbellen

Top 10 slimme deurbellen van 2019

Binnen deze categorie vind je onze top 10 slimme deurbellen van dit moment. We hebben alle slimme deurbellen beoordeeld, op basis van meerdere producteigenschappen.

Aan de hand van de resultaten kun je snel en overzichtelijk zien, welke slimme deurbel er het beste uit de test is gekomen.

Dankzij de handige eigenschappen van een slimme deurbel, creëer je een veilig thuisgevoel. Zo zie je bijvoorbeeld direct wie er voor je deur staat, zelfs als je niet thuis bent.

Vaak komt een slimme deurbel met behoorlijk wat interessante eigenschappen. Maar als een deurbel over veel eigenschappen beschikt, wil niet altijd zeggen dat dit de beste koop is voor iedereen.

Daarom hebben we tijdens het beoordelen niet alleen gekeken naar de eigenschappen van de slimme deurbel, maar hebben we ook gelet op de prijs-kwaliteitverhouding.

Tip van Lazylife: Wil je heel graag een slimme deurbel voor Google Home en ben je benieuwd welke de beste is voor Google Assistant? Gebruikt dit>>

Slimme deurbel zonder abonnement

Sommige slimme deurbellen uit deze top 10 lijst komen zonder abonnement. Je kunt beelden dus opnemen op een geheugenkaart of in de bijhorende cloud, zodat je ze op een later tijdstip kunt terugkijken. 

Als je niet aan een abonnement vast wilt zitten, adviseren wij ons artikel over de slimme deurbel zonder abonnement eens te bekijken. 

Eigenschappen waar deze top 10 slimme deurbellen op gebaseerd is

Een slimme deurbel in huis geeft je een prettig en veilig thuisgevoel. Om tot de meest eerlijke top 10 slimme deurbellen te komen, hebben we bij het testen gekeken naar de volgende producteigenschappen.

 • Voedingsbron
  Een slimme deurbel kun je met een adapter aansluiten op het stroomnet, of door middel van batterijen. Het is dus maar net wat je als gebruiker belangrijk vind en waar je behoeften liggen op dat gebied.

 • Bewegingssensor 
  Dankzij een bewegingssensor detecteert een slimme deurbel alles wat zich voor je deur afspeelt. Je maakt verbinding via een app voor smartphone of tablet en wordt gewaarschuwd als er beweging voor je deur is.

 • Intercomfunctie
  Een slimme deurbel beschikt vaak over een intercomfunctie. Zo kun je eenvoudig praten met diegene die voor je deur staat, ook als je zelf niet thuis bent. Via de internetverbinding op je smartphone is dit geen enkel probleem.

 • Camera
  Slimme deurbellen zijn tegenwoordig uitgerust met geavanceerde camera’s. De ene beschikt bijvoorbeeld over een nachtzicht functie, de andere over een hoge resolutie.

 • Ondersteunend platform
  Vaak beschikken slimme deurbellen over een ondersteunend platform of app. Sommige slimme deurbellen kun je bijvoorbeeld met je stem bedienen via Google Assistant of Amazon Alexa. Andere kun je alleen met via de app bedienen.

 • Prijsindicatie
  De prijs is natuurlijk ontzettend belangrijk. Zeker bij het aanschaffen van slimme verlichting, wil je graag weten waar je aan toe bent. De prijs die staat aangegeven is een prijsindicatie.

Hieronder volgt onze top 10 slimme deurbellen van dit moment! In de toekomst kan het zijn dat we onze top tien hier en daar wat aanpassen. Maar voor nu zijn dit onze toppers!

Lees ook:

Slimme deurbellen advies
Benieuwd naar de mogelijkheden van slimme deurbellen?

Bezoek dan onze slimme deurbellen adviespagina en zorg dat je goed geïnformeerd bent, voordat je besluit er eentje aan te schaffen!

Top 10 slimme deurbellen

1. Ring video deurbel 3 + Chime

De winnaar in deze top 10 slimme deurbellen, is de Ring Video Deurbel 3 + Chime. Het is de volgende generatie slimme deurbel afkomstig van het bekende deurbellen merk ‘Ring’.

Dankzij de moderne 1080p camera zie, hoor en communiceer je met iedereen die voor je deur staat. Het beeld is ontzettend scherp zodat je direct een duidelijk beeld hebt van alles dat er voor je deur gebeurd.

Daarnaast krijg je dankzij de bijhorende app voor je smartphone directe meldingen en kun je eenvoudig praten met degene die bij je aanbelt op dat moment. Dit is mogelijk vanwege de ingebouwde microfoon en speakers van de Ring Video Slimme deurbel 3.

Bovendien detecteren de bewegingssensoren elke beweging die zich voor deur afspeelt. Zo kun je eigenlijk altijd met een gerust hart uit huis gaan en creëer je tevens een prettig en veilig thuisgevoel voor iedereen in huis.

Dankzij de oplaadbare batterij die je gemakkelijk kunt verwijderen, kun je deze slimme deurbel ook gewoon op z’n plek laten hangen. Als je daarnaast bijvoorbeeld een extra batterij aanschaft, hoef je je nooit meer zorgen te maken of de deurbel genoeg stroom heeft.

Geen zin in gedoe met batterijen? Gelukkig kun je deze slimme deurbel ook gewoon aansluiten door middel van een adapter.

De deurbel komt trouwens wel met een proefabonnement op de Ring Cloud Video Recording service. Dit abonnement kost je 30,- euro per jaar en slaat voor gebruikers alle videobeelden op in de bijhorende Cloud.

Zonder abonnement kun je helaas geen videobeelden terugkijken, maar kun je alle overige functies wel gewoon gebruiken.

Prijs
4.5/5
Kwaliteit
5/5

2. Ring Video Deurbel 2 + Chime

Deze slimme deurbel is het broertje van bovenstaande variant. Ook deze beschikt over een haarscherpe camera, bewegingssensoren, microfoon, speakers en bijbehorende app.

Het verschil zit hem voornamelijk in het design. De aansluitmethode zijn ongeveer hetzelfde. Deze deurbel dien je ook gewoon op het stroomnet aan te sluiten door middel van een transformator. Deze dien je zelf te monteren op de bestaande deurbel bedrading. Of je kiest uiteraard voor de batterij aansluiting.

Daarnaast komt deze slimme deurbel met een bijgeleverde ‘Ring Chime’. Zo hoor je tenminste het geluid van de bel gaan in huis.

Vanwege de hoge prijs is deze deurbel op plek twee terecht gekomen in deze top 10 slimme deurbellen. Anders was dit namelijk ook een terechte winnaar geweest.

Prijs
3.5/5
Kwaliteit
5/5

3. Ring video deurbel 1

Veel verschillen tussen de bovenste twee slimme deurbellen is er niet, behalve dat deze dus alleen werkt op batterijen.

Daarnaast heeft deze slimme deurbel een nauwelijks merkbaar verschil wat betreft de kwaliteit van de camera. Die van zijn opvolger is net wat beter.

Vanwege de ingebouwde infrarood led’s beschikt deze deurbel gelukkig ook gewoon over nachtzicht. Je kunt dus prima ’s nachts zien wat er zich voor je deur afspeelt.

De lage prijs maakt deze slimme deurbel wat ons betreft de meest voor de hand liggende optie voor veel mensen.

Prijs
5/5
Kwaliteit
4/5

4. Eufy slimme deurbel

Deze draadloze deurbel met camera is van het merk ‘Eufy’ en ligt qua prijs ongeveer hetzelfde als bovenstaande deurbellen.

Ondanks de wat hogere prijs, heeft deze deurbel genoeg eigenschappen om dat veilige gevoel in huis te creëren.

De deurbel werkt op batterijen en dankzij de camera met nachtzicht zie je op elk moment van de dag wat er voor je deur gebeurd.

Ook wordt het beeld automatisch ingeschakeld als er iets gebeurd voor je deur en kun je genoeg kanten op met de bijbehorende app voor smartphones.

Prijs
5/5
Kwaliteit
4/5

5. RealBell slimme deurbel

Deze slimme deurbel heeft een aantal handige voordelen ten opzichten van de concurrentie.

Naast bijvoorbeeld de intercomfunctie, bewegingssensor en prima camera met nachtzicht, kun je met deze deurbel beelden opslaan en tevens terugkijken zonder abonnement.

Ook komt hij met een oplaadbare batterij. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je deurbel zonder stroom komt te zitten.

Prijs
4/5
Kwaliteit
4/5
6. ELRO DVC040IP deurbel

Deze slimme deurbel beschikt over behoorlijk wat handige functies. Via de app kun je praten met degene die voor je deur en kun je tevens foto’s en video’s opslaan op je telefoon.

Dankzij de bijgeleverde binnenunit hoor je ook daadwerkelijk de bel gaan, net als bij een normale deurbel.

Verder heeft de ingebouwde camera weinig minpunten. Deze beschikt voer een scherpe camera met nachtzicht en met een kijkhoek van 46 graden. Zo heb je een duidelijk zichtveld van alles wat er voor je deur gebeurd.

Prijs
3.5/5
Kwaliteit
3.5/5

7. Nest Hello slimme deurbel

De slimme deurbel van het merk Nest heeft aardig wat nuttige functies, maar komt ook met een aantal nadelen.

De Nest Hello is namelijk behoorlijk moeilijk te installeren. Hiervoor is het voor de meeste mensen verstanding om een monteur in te huren.

Verder beschikt deze slimme deurbel over een bewegingssensor, intercom, HDR camera met nachtzicht en een kijkhoek van 160 graden.

Ook werkt hij in combinatie met de Google Home en het ondersteunende platform van Nest zelf.

Prijs
3/5
Kwaliteit
4.5/5

8. Hyundai slimme deurbel

De nummer acht in onze top 10 slimme deurbellen komt van het bekende merk Hyundai.

Deze slimme deurbel bezit behoorlijk wat handige functies zoals bijvoorbeeld de bewegingssensor, intercomfunctie en. ondersteunde app.

Ook kun je tot wel 128GB aan beeld opslaan op de micro SD-kaart. Vervolgens kun je ze eenvoudig terugkijken op je tablet of smartphone.

De deurbel is tevens waterbestendig en heeft een fabrieksgarantie van 3 jaar.

Prijs
3/5
Kwaliteit
3/5

9. EKEN draadloze deurbel 2

Ook deze slimme deurbel met camera van het merk ‘EKEN’ komt met een paar handige eigenschappen. Dat zou je niet direct verwachten als je kijkt naar de prijs van deze deurbel.

Met de bijhorende app kun je moeiteloos communiceren met iedereen die voor je deur staat. Daarnaast kun je zelfs live meekijken op je smartphone.

Bovendien beschikt de camera bijvoorbeeld ook gewoon over een nachtmodus en heeft een kijkhoek van 166C°. Zo beveilig je direct een flink stuk rondom je voordeur.

Dankzij de meegeleverde Samsung batterijen is deze draadloze deurbel eenvoudig te installeren. Geen gedoe dus met het leggen van de bedrading.

Met de Micro SD kaart van 8 GB kun je eenvoudig video’s opnemen en deze later via de app bekijken. 

Prijs
4/5
Kwaliteit
4/5

10. Smartwares DIC-23216

Ook deze slimme deurbel met camera geeft je de mogelijkheid snel te zien wie er voor je deur staat. Je kunt hem draadloos aansluiten, maar hij werkt ook gewoon via het stroomnet.

Dankzij de bijhorende app krijg je direct een melding als er iemand bij je aanbelt en kun je afbeeldingen maken van degene die voor de deur staat.

Voor het opnemen van beeld heb je wel een micro SD-kaart nodig. Deze zit er niet standaard bijgeleverd.

Prijs
2.5/5
Kwaliteit
2.5/5