Goedkope slimme deurbellen voor Google Home

Goedkope slimme deurbellen

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

In dit artikel vind je goedkope slimme deurbellen voor Google Home die allemaal uitstekend samenwerken met de persoonlijke assistent van Google. Elke slimme deurbel is betaalbaar en garandeert je een beter beveiliging voor je deur.

Deze revolutionaire ontwikkeling is op het gebied van veiligheid en technologie in staat om, vanuit thuis of onderweg, wonderbaarlijk genoeg altijd één extra oogje in het zeil te houden.

Opmerking: door een recente update werkt Ring niet meer samen met Google Home. Onze excuses voor het ongemak!

Een goedkope slimme deurbel voor Google Home kopen

Wat leuk dat je op zoek bent naar goedkope slimme deurbellen voor Google Home. De slimme deurbel duikt steeds vaker op in de Nederlandse huishoudens. Iedereen die zich overdag of tijdens de nacht onveilig voelt, is met zo’n handige deurbel naast zijn deur voorzien van wat extra veiligheid en comfort.

Aan de ene kant hebben sommige varianten opmerkelijke features en mogelijkheden. Als gevolg dat ze weer een uitdaging zijn wat betreft het gevreesde prijskaartje.

Lang niet alle smart deurbellen zijn voor iedereen koopjes of betaalbaar. De kans is zelfs aanwezig dat je een basis deurbel koopt zonder de nieuwste functies en mogelijkheden.

Daarom hebben we een exclusieve lijst met Google Home deurbellen samengesteld, die allemaal te bedienen zijn met je stem

Tip: de markt van slimme deurbellen is gigantisch, hierdoor is de beste keuze maken niet altijd even gemakkelijk. Noteer voor jezelf alle gewenste functies en stel een budget beschikbaar.

Voordat je namelijk de stap zet richting smart home beveiliging, is het belangrijk na te denken over je wensen en behoeftes.

Goedkope slimme deurbellen

Foresta video deurbel

De Foresta video deurbel is simpel, goedkoop en werkt officieel samen met de TuyaAPP, Amazon Alexa en Google Home (mini). De slimme deurbel heeft internettoegang via het wifi-netwerk en bezorgt je op elk moment van de dag waardevol en helder beeld van je huisdeur.

De Foresta is uitgerust met een krachtige internetverbinding en verstuurt meldingen naar je smartphone zodra er iemand voor je deur staat.

Bovendien is de deurbel uitgebreid met een ingebouwde microfoon en luidspreker zodat je kunt communiceren met personen aan je voordeur.

Foresta Video Deurbel

Voedingsbron: 2-draads of batterijen

Bewegingssensor: Ja

Intercomfunctie: Ja

Camera: 1024 x 1080 pixels, nachtzicht

Ondersteunend platform: Amazon Alexa, Google Assistent

Prijsindicatie: NIET LEVERBAAR

bol.com beoordeling
5/5

De meest exclusieve functie is de infrarood camera met nachtzicht. Verkrijg in het donker kristalhelder beeld van je voordeur en houd op afstand ongewenst bezoek of inbrekers buiten.

De Foresta Video deurbel is een slimme deurbel zonder abonnement en biedt gebruikers een gratis cloud service aan.

Al het beeld-en geluidsmateriaal wordt gemakkelijk opgeslagen in de cloud of SD-kaart en dat zonder bijkomende extra abonnementskosten of andere verplichtingen.

QNECT slimme wifi video deurbel

Een andere goedkope slimme deurbel voor Google Home is de QNECT wifi deurbel. De smart deurbel is een perfecte basis voor iedereen die net begint met een slimmer huis. Het is een betaalbaar exemplaar van hoge kwaliteit.

De QNECT deurbel bezorgt je voordeur per direct een effectieve bewegingssensor. Hoe onzinnig dit ook klinkt. De slimme deurbel begint meteen met het opnemen van beeld en geluid zodra hij beweging detecteert.

Opmerking: het is een verbetering van je veiligheid om direct een melding te ontvangen wanneer ongewilde personen je erf betreden. Daarbij kan het op heterdaad betrappen van een dief veel frustraties en stress voorkomen.

QNECT slimme wifi video deurbel

Voedingsbron: Batterijen

Bewegingssensor: Ja

Intercomfunctie: Ja

Camera: 1980 x 1020 pixels, nachtzicht

Ondersteunend platform: Google Assistent

Prijsindicatie: 99,-

bol.com beoordeling
4/5

De QNECT video deurbel is een slimme deurbel zonder abonnement. Alle beelden, inclusief geluid, worden via de micro SD kaart (128GB) opgeslagen. Alleen leden van de betaalde cloud service krijgen de keuze tussen een abonnement of Micro SD kaart.

Smart home video deurbel

De komende goedkope slimme deurbel voor Google Home kan pikdonkere omgevingen luid en duidelijk vastleggen. Origineel en ontzettend praktisch bij een huis met nauwelijks of géén buitenverlichting.

De slimme deurbel kan zonder de aanwezigheid van een extra lichtbron je bezoek in het donker verifiëren. Dus wanneer je een donkere oprit hebt, is het een forse verbetering op het gebied van smart home beveiliging.

De Smart Home Video deurbel creëert meer veiligheid en vertrouwen in je huis vanwege zijn extra gevoelige bewegingssensoren.

Daarbij is het apparaat uitgebreid met ingebouwde infrarood-LED’s en laat je een zuivere opname zien tot wel 5 meter in het donker.

Smart Home video deurbel

Voedingsbron: Batterijen

Bewegingssensor: Nee

Intercomfunctie: Ja

Camera: 1920 x 1080 pixels, nachtzicht

Ondersteunend platform: Google Assistent, Amazon Alexa

Prijsindicatie: 95,95

bol.com beoordeling
5/5

De deurbel is daarnaast uitgerust met een ingebouwde microfoon en luidspreker. Wat niet alleen betekent dat je 24/7 in contact staat met het thuisfront. De gehaaste pakketbezorger weet direct wat hij kan verwachten als hij voor een gesloten deur komt te staan.

Ring video deurbel 1

Uiteraard mag in dit rijtje goedkope slimme deurbellen voor Google Home de kwaliteit van de allereerste Ring niet ontbreken.

De Ring 1 hangt boven je deurmat voor een schappelijke prijs en heeft een 720P HD camera met eersteklas ‘nightvision’. 

Dankzij de technologie van Ring praat je met vrienden, familie of collega’s die zich laten zien voor je deur.

Daarbij kun je via de persoonlijke assistent tijdens de nacht ongewenste bezoekers laten weten dat zij het erf per direct moeten verlaten.

Met de Ring 1 heb je altijd zicht op je voordeur. Ontvang binnen no-time een notificatie of push bericht op je smartphone bij beweging en kom niet steeds voor verassingen te staan wanneer plotseling de deurbel gaat.

De slimme deurbel is eenvoudig te installeren op de plek van je oude deurbel en haalt zijn vermogen uit batterijen. Na verloop van tijd raakt de batterij op, met als gevolg dat je eenmaal in de 4 weken de oude moet vervangen door een nieuwe set. 

Ring 1 werkt snel, makkelijk en opmerkelijk goed samen met Google Home. Bedien de bel daarnaast ook gewoon vanuit de app (iOS & Android). 

Ook interessant:

Heb ik voor de Ring 1 een abonnement nodig?

In eerste instantie is de Ring 1 een slimme deurbel zonder abonnement. Wil je hoe dan ook meer mogelijkheden tot je beschikking hebben, zoals video’s terugkijken en opslaan?

Een abonnement is dan vaak de enige oplossing. Zonder een maandelijks bedrag van minimaal 3,- euro is het gebruik maken van alle services onmogelijk.

Maar wat als mijn deurbel gestolen wordt?

Naast hun uitgebreide artikelen en video’s over de installatie, staat Ring ook bekend om een uitstekende klantenservice.

Want mocht de deurbel gestolen worden, dan vergoedt Ring, na wat papierwerk, de slimme deurbel zonder bijkomende kosten.

Moeite met de installatie? Er is voldoende waardevolle informatie te zien op hun website om elke stap van de installatie te doorlopen.

Goedkope slimme deurbellen met camera

Een slimme deurbel met camera biedt extra veiligheid en zijn in ontzettend veel uitvoeringen verkrijgbaar. We hebben een serie goedkope slimme deurbellen voor Google Home samengesteld, die zowel camera hebben als te bedienen zijn met een persoonlijke assistent. 

Bovendien zijn het allemaal deurbellen met verbeterde functies en absoluut het overwegen waard.

1. Smart home Ringer Deluxe

De volgende deurbel met camera houdt dag en nacht je huis in de gaten. Communiceer met wie er aanbelt via je smartphone of Google Home speaker

De luxe video deurbel is voorzien van een stijlvol design en laat een hoge beeldkwaliteit zien. De deurbel geeft automatisch een melding door wanneer hij beweging detecteert, zodat je binnen no-time op de hoogte bent.

Smart Home Ringer Deluxe

Voedingsbron: 2-draads, adapter

Bewegingssensor: Ja

Intercomfunctie: Ja

Camera: 1920 x 1080 pixels, nachtzicht

Ondersteunend platform: Amazon Alexa, Google Assistent

Prijsindicatie: NIET LEVERBAAR

bol.com beoordeling
4/5

Investeren in de Smart Home Ringer Deluxe creëert niet alleen een veilig thuisgevoel, meer gemak en een verbeterde rust.

Ook wekt de Smart Home Ringer een gevoel van vertrouwen op als je onbemand het thuisfront achterlaat bijvoorbeeld voor boodschappen of een avondje uit. Dit exemplaar heeft namelijk een ingebouwde bewegingssensor die alles in de gaten houdt en notificaties verstuurt bij beweging.

De installatie duurt ongeveer 5 minuten en dankzij de Nederlandse handleiding is hij binnen no-time geïnstalleerd. Bedien de Smart Home Ringer Deluxe via de persoonlijke assistent, Apple of Android app.

2. Caliber slimme deurbel met 1080p hd camera

Deze goedkope slimme deurbel voor Google Home onderscheidt zich van andere deurbellen als je kijkt naar verschillende design aspecten. 

Dit model heeft een spannend en afgerond uiterlijk en is verkrijgbaar in een combinatie van de kleuren zwart en grijs.

Niet alleen scoort de vorm goed in onze beoordelingen. Een ultieme uitblinker wat betreft de prijs- en kwaliteitsverhouding. De deurbel is waterafstotend en heeft daarbij een verbazingwekkend goed nachtzicht. 

Caliber Slimme deurbel met 1080p hd camera

Voedingsbron: Adapter, lichtnet

Bewegingssensor: Ja

Intercomfunctie: Ja

Camera: 1024 x 1080 pixels, nachtzicht

Ondersteunend platform: IFTTT, Google Assistant, Amazon Alexa

Prijsindicatie: 89,95

bol.com beoordeling
5/5

De slimme deurbel met 1080p camera wordt meestal bevestigd aan de muur in de hoek. Zo krijg je gegarandeerd een beter beeld van iedereen die bij je aanbelt. 

Sluit de deurbel aan op de plek van je oude of bevestig hem via de bevestigingsplaat aan de muur.

BEKIJK ONZE TOP 10 SLIMME DEURBELLEN & OORDEEL ZELF!
REVIEW

Voordelen en funties

Wat zijn de meest voorkomende voordelen en functies van een goedkope slimme deurbel voor Google Home? Goedkope slimme deurbellen hebben over het algemeen de volgende functies:

  • Het verzenden van spraakberichten naar je voordeur
  • Opnemen van beeld en geluid zodra iemand in beeld is
  • Via de app of persoonlijke Assistent communiceren met personen die voor je deur staan

Een smart deurbel heeft meerdere functies en voorziet je huis van wat extra voordelen, zoals:

  • Effectieve beveiliging aan je voordeur
  • Direct communiceren met personen die voor je deur staan
  • Nooit meer gedwongen thuis blijven voor de pakketbezorger
  • Helpend nachtzicht 
  • Live beeld van diegenen voor je deur

Alle hierboven genoemde voordelen en functies werken top met een smartphone, tablet of ander mobiele device. 

Verder zijn de komende smart deurbellen door ons zorgvuldig geselecteerd. Niet alleen de beste prijs en kwaliteitsverhouding waren hierbij belangrijke criteria’s. Ook hielden we rekening met de verschillende abonnementsverplichtingen en betalingsregelingen.

Tijdens de analyse van onze resultaten is rekening gehouden met de integratie van Google Home (mini).

Hieronder onthullen we het resultaat van onze zoektocht naar de goedkope slimme deurbellen voor Google Home.

Goedkope slimme deurbellen vergelijken

Hieronder vind je de tabel waarop de belangrijke kenmerken staan van alle goedkope slimme deurbellen voor Google Home. Zo kun je direct zien welk product voldoet aan je wensen en behoeften.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen blogs
Smart Home advies
Smart home top 10's
Laatste blogs