Draadloze deurbel met camera – Voel je veilig in eigen huis!

Draadloze deurbel met camera

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een draadloze deurbel met camera. Zo kun je direct zien wie er voor je deur staat en kom je nooit meer voor verrassingen te staan.

Want iedereen kent ze wel.. Vrienden of familieleden die onaangekondigd op de koffie komen. Leuk, dat zeker! Alleen minder leuk als je naar je eigen planning kijkt voor die dag.

Maar ook als je zelf niet thuis bent, of je hebt bijvoorbeeld moeite met lopen, dan is het fijn om te weten wie er voor je deur staat. Stel de bezorger van je pakketje komt langs, terwijl je net even weg bent.

Dan zou het toch ideaal zijn als je de bezorger even kort kunt spreken in verband met het plannen van een nieuwe bezorgdatum.

Voor dit soort momenten is een draadloze deurbel met camera een prima oplossing. De vraag is alleen; heb je er ook daadwerkelijk eentje nodig? En geven deurbellen met camera nou echt een veiliger gevoel in huis?

Wil je meer weten, lees dan verder!

Waarom kies je een draadloze deurbel met camera?

Ben je geïnteresseerd geraakt in een draadloze deurbel met camera, dan is het belangrijk om jezelf eerst af te vragen waar je z’n deurbel eigenlijk voor nodig hebt?

Misschien is zo’n slimme deurbel wel overbodig en voel je je al hartstikke veilig in huis. Mocht dat niet zo zijn, dan komt een draadloze deurbel met camera misschien wel goed van pas.

draadloze deurbel met camera

Dit soort deurbellen bezitten namelijk eigenschappen waarmee ze een veiliger thuisgevoel kunnen creëren. Deze zien we ook terug in onze slimme deurbel top 10 en de uitgebreide adviespagina. Natuurlijk is elke deurbel anders, maar over het algemeen lijken ze behoorlijk op elkaar!

Hieronder lees je een aantal voor- en nadelen op een rijtje!

Voordelen draadloze deurbel met camera

 • Makkelijk aan te sluiten, dus geen gedoe meer met kabels.
 • Werkt op batterijen, ingebouwde accu of op netstroom.
 • Verbinding met WIFI-netwerk.
 • Terugspreekfunctie.
 • Bewegingsdetector.
 • Extra ondersteuning via smartphone app.
 • Ingebouwde camera met opname functie.
 • Goede kwaliteit beeldscherm.
 • Tot wel 500 meter bereik buitenshuis.
 • Vaak uitbreidbaar met meerdere ontvangers.

Nadelen draadloze deurbel met camera

 • Batterijen of ingebouwde accu gaan leeg naar verloop van tijd.
 • Kosten eventuele abonnementsvorm.
 • Buren met dezelfde deurbel.
Dit is een afbeelding van het artikel draadloze deurbel met camera.

Kijkend naar de voor- en nadelen, zie je dat een draadloze deurbel met camera veel voordelen heeft.

Maar hoe zit dat dan met dat extra gevoel van veiligheid? Jezelf veilig voelen in je eigen huis moet namelijk vanzelfsprekend zijn. Dat weten we bij Lazylife maar al te goed!

Voel je veilig met een draadloze deurbel met camera

Dankzij de ingebouwde camera volg je alle activiteiten die zich voor je deur afspelen. Dit zou al kunnen zorgen voor een veiliger gevoel in huis. Je kunt tenslotte alles op elk moment van de dag in de gaten houden als je wilt. Zelfs als je niet thuis bent!

Als de bel gaat bijvoorbeeld, dan kun je met je smartphone vanaf je eigen locatie eerst checken met wie je te maken hebt. Zo kun je dus altijd met een veilig gevoel je voordeur openen. Met de ingebouwde terugspreekfunctie, heb je zelfs de mogelijkheid om alleen te communiceren met degene die voor je deur staat.

Daarnaast kun je met verschillende draadloze deurbellen videobeelden opnemen. Deze kun je dan later gemakkelijk terugkijken op je smartphone. Dit werkt vaak met een ondersteunende app en kan soms alleen met een bijbehorend abonnement.

Zo’n abonnement sluit je dan automatisch af bij het aanschaffen van de deurbel.

Welke draadloze deurbel met camera kies je?

Nu rest alleen nog de vraag.. Welke deurbel past het beste bij jou? Dit is natuurlijk voor iedereen persoonlijk! Elk mens heeft zo weer z’n eigen behoeftes wat betreft een slimme deurbel met camera en het kan daarom soms lastig om de juiste keuze te maken.

Om je een beetje op weg te helpen, hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet. Zo krijg je in ieder geval een idee van welke deurbellen er op de markt beschikbaar zijn.

Check daarnaast ons slimme deurbel kopen artikel met de beste kooptips voor beginners.

Ring Video Deurbel 2

Deze deurbel behoort tot de nieuwste generatie draadloze deurbellen met camera. Het merk ‘Ring‘ staat bekend om de goede kwaliteit producten die ze produceren.

De Ring Video Deurbel 2 is er een van die producten. Dankzij een directe verbinding met je smartphone, tablet of pc merk je het direct als er iemand voor je deur staat.

Draadloze deurbel Ring Video Deurbel 2

Met de ingebouwde accu is het installeren van deze deurbel vrij simpel en krijg je een melding op je smartphone als de accu leeg begint te raken. Je kunt de deurbel ook gewoon aansluiten op het stroomnet.

De 1080HD infrarood camera geeft een duidelijk en helder beeld, zelfs in het donker. De ingebouwde speaker en microfoon zorgen ervoor dat je makkelijk kunt communiceren met degene die voor je deur staat.

Deurbel Ring Video Deurbel 2

Het handige aan deze deurbel is dat de camera vanzelf aanspringt als er beweging voor je deur is. Je kunt hem natuurlijk ook zelf aan en uitzetten. Dat kan allemaal met de bijbehorende app. Ook kun je beelden opnemen en vervolgens op een ander moment terugkijken.

Voor het gebruik maken van deze functie moet je bij deze deurbel helaas wel een abonnement afsluiten. Met zo’n abonnement krijg je toegang tot de cloud waar al het beeldmateriaal wordt opgeslagen.

Met een bereik van 50 meter binnenshuis en de keuze uit 15 verschillende melodieën, is deze deurbel het overwegen zeker waard.

Smartwares DIC-23216 deurbel

Ook deze draadloze deurbel met camera geeft je de mogelijkheid eenvoudig te zien wie er voor je deur staat. Je kunt hem draadloos aansluiten, maar hij werkt ook gewoon via het stroomnet.

Dankzij de gratis app krijg je een melding als er iemand bij je aanbelt en kun je afbeeldingen maken van degene die bij je aanbelt.

Smartwares draadloze deurbel met camera

De ingebouwde terugspreekfunctie geeft je de mogelijk om te communiceren en de 720HD camera neemt alles voor je op. In het donker heb je zelfs tot wel 3 meter goed zicht. Dit geeft vooral ‘s nachts een veilig gevoel.

Voor het opnemen van beeldmateriaal, heb je echter wel een micro SD-kaart nodig. Deze zit er helaas niet standaard bijgeleverd.

Smartwares draadloze deurbel

Dankzij het bereik van ongeveer 150 meter buitenshuis, kun je zelfs even op bezoek bij de buren! Klik hier voor meer info!

DingDong Draadloze deurbel

Deze draadloze deurbel met camera is van het merk ‘DingDong’ en ligt qua prijs een stuk goedkoper dan bovenstaande deurbellen.

Ondanks de wat lagere prijs, heeft deze deurbel genoeg eigenschappen om dat veilige gevoel in huis te creëren.

DingDong draadloze deurbel

De deurbel werkt op batterijen en dankzij een camera resolutie van 1280 x 720 pixels heb je prima zicht. Dit geldt zowel in het licht als het donker.

Ook wordt het beeld automatisch ingeschakeld als er activiteiten voor je deur plaatsvinden en kun je genoeg kanten op met de bijbehorende app voor smartphones.

Met een bereik van 10 meter en de keuze uit 8 melodieën scoort deze deurbel wel wat minder. Je betaalt er dan tenslotte ook niet de hoofdprijs voor!

EKEN Draadloze Deurbel 2

Ook deze draadloze deurbel met camera van het merk ‘EKEN’ komt met een prima set aan eigenschappen. Dat zou je niet zo snel verwachten, zeker als je kijkt naar de prijs van deze deurbel.

EKEN Doorbell 2

Want ondanks de wat lagere prijs, beschikt de camera bijvoorbeeld ook gewoon over een nachtmodus. Met de gratis app kun je moeiteloos communiceren met degene die voor je deur staat en kun je zelfs live meekijken op je smartphone.

De camera van deze deurbel heeft een kijkhoek van 166C°. Dit geeft je de mogelijkheid een flink stuk rondom je deur in de gaten te houden. De smartphone app komt met behoorlijk wat opties en is makkelijk in gebruik.

EKEN deurbel HD WIFI

Je kunt met de Micro SD kaart makkelijk video’s opnemen en deze later via de app terugkijken. Hier zitten geen extra maandelijkse kosten aan verbonden, dit is namelijk een slimme deurbel zonder abonnement.

Dankzij de meegeleverde Samsung batterijen is deze draadloze deurbel eenvoudig te installeren. Geen gedoe dus met het leggen van de bedrading. De batterijen gaan gemiddeld zo’n 8 maanden mee. Bekijk de EKEN slimme deurbel 2!

Conclusie

Zoals je leest zijn er genoeg mogelijkheden als het de draadloze deurbel met camera gaat.

Puur kijkend naar de kwaliteit dan is de Ring Video Deurbel 2 wat ons betreft de beste in zijn klasse.

Heb je iets te besteden maar wil je wel kunnen genieten van een hele reeks eigenschappen, dan is de EKEN Deurbel 2 een uitstekende keuze.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen blogs
Smart Home advies
Smart home top 10's
Laatste blogs