Beste slimme deurbel van 2021 | Top 5

beste slimme deurbel van 2021

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Ben jij op zoek naar de beste slimme deurbel van 2021? In dit artikel vind je een top 5 van de hoogst beoordeelde deurbellen van dit jaar.

Om tot een lijst te komen is er gebruik gemaakt van verschillende selectiecriteria. Uit deze criteria blijkt dat videokwaliteit, notificaties, “nightvision” en draadloze bediening het meest belangrijk zijn bij onze lezers.

De beste vijf komen van de merken Eufy, Nest, SecuFirst, Doorsafe en Ring. De nummer 1 komt het beste naar voren vanwege zijn overeenkomsten met de hierboven genoemde criteria.

Kortom alle producten voldoen aan de criteria, maar welke variant is nou het beste beoordeeld? Dat lees je hier!

beste slimme deurbel van 2021

1. Beste slimme deurbel van 2021 | Eufy

Deze beste slimme deurbel van 2021 komt met een aantal ongekende functies. Met kop en schouders steekt deze deurbel boven zijn concurrentie uit en is het hoogst beoordeeld binnen de top 5.

Om te beginnen werkt hij met een 2K beeldkwaliteit en bewegingsdetectie. Hierdoor geeft hij een glashelder beeld op het moment dat hij beweging ziet. Ook ben je zo ongewenste inbrekers altijd een stapje voor of te slim af.

Daarnaast maakt hij gebruik van lokale opslag. De Eufy werkt met een “homebase” waarop alle beelden tot zes maanden worden opgeslagen. Zo zijn je opnames veilig op het moment dat de deurbel gestolen of defect zou gaan.

Bovendien wordt de Eufy Video Deurbel geleverd met een draadloze batterij. Hiermee kan de bel op een volle accu tot 16 weken meegaan. Het duurt ongeveer 3 tot 4 uur om deze volledig op te laden.

bol.com beoordeling
4.6/5

1.1 Draadloze video deurbel | Eufy

Deze draadloze video deurbel van Eufy is een uitbreiding van het moedermodel. Om de bel te gebruiken heb je dus een extra “homebase” nodig.

De slimme deurbel is bedoeld voor huizen met meerdere voordeuren of achterdeuren. Of voor mensen die al in het bezit zijn van een “homebase” en enkel op zoek zijn naar een aanvulling op hun beveiliging.

Tip van Lazy Life: ben je op zoek naar een indoor cam om je woning beter te beveiligen? Check dit artikel>>

2. Video deurbel met fotocamera | Google Nest

Een van de beste slimme deurbellen van 2021 en voorafgaande jaren is de Google Nest Hello. Deze onwijs gave bel slaat 24/7 alle beelden op voor je deur. Hij maakt gebruik van AI en gezichtsherkenning. Het is dus een ideaal smart home product om je huis te beveiligen.

Ook heeft hij een resolutie van 1920 x 1080 [pixels]. Dit is gigantisch wanneer je dit vergelijkt met de goedkope slimme deurbellen voor Google Home. Deze pixels zijn belangrijk om het beeld maximaal scherp te krijgen.

Onthoud dat de Google Nest Hello slimme deurbel werkt met een abonnement. 5 dagen lang opnames maken kost 5,- [€] per maand of 50,- [€] per jaar. Daarnaast kosten 30 dagen onbeperkt opnames maken zo’n 30,- [€] per maand of 300,- [€] per jaar.

3. Wifi deurbel met camera | SecuFirst

Uiteraard vind je in deze lijst met de beste slimme deurbel van 2021 ook de wifi deurbel met camera van SecuFirst. Deze bel met camera beschikt over persoon detectie, 140° kijkhoek en een Full HD 1080p camera.

Door de vijf infrarood camera´s geeft hij een duidelijk beeld in het donker. Bovendien kun je commiceren met de bezoeker via de ingebouwde intercom. Je hebt dus volledig de controle over de ingang van je huis.

Voor gezinnen die een smart doorbel willen kopen is het mogelijk om tot 99 smartphones of tablets erop te installeren. Dit betekent ook dat alle deelnemers een notificatie ontvangen wanneer de deurbel wordt ingedrukt of er zich iemand voor de deur beweegt.

4. Beste slimme deurbel van 2021 | Doorsafe

Een robuuste deurbel inclusief 7 [inch] touchscherm is de variant van Doorsafe. Deze gebruiksvriendelijke bel maakt gebruik van video-opnames, gratis opslag, 13 verschillende beltonen en 9 volumes.

De video deurbel beschikt over 2 camera’s. Een is bedoeld voor het maken van opnames en de andere is voorzien van infrarood sensors. Je hebt dus ook ’s nachts één extra oogje in het zeil.

Ook beschikt hij over een 7 [inch] kleurenscherm. Dit scherm werkt door middel van aanraking. Hierop kun je foto’s en video’s bekijken en live meekijken wat er gebeurd voor je deur.

Bovendien ontvang je via de Smart Life app van Tuya alle meldingen van beweging of detectie. Je kunt deze app downloaden in jouw persoonlijke “appstore” op je smartphone of tablet.

Lees ook:

5. Oplaadbare video deurbel | Ring 4

Zeker zie je Ring terug in deze lijst met de beste slimme deurbellen van 2021. Deze video deurbel gaat al jaren mee en is ook dit jaar een gewild exemplaar in Nederland.

Deze deurbel beschikt over ongeëvenaarde bewegingsdetectie. De bel laat namelijk ook zien welke bewegingen er zijn geweest tot 4 [seconden] voor de detectie. Je hebt dus meer informatie tot je beschikking, mocht er onrecht in de buurt van jouw woning plaatsvinden.

Daarnaast bevat hij een oplaadbare batterij. Hierdoor is de installatie stukken eenvoudiger dan andere modellen van Ring.

De Ring 4 werkt via de app. Hiermee kun je direct praten met de post bezorger of bezoekers voor je deur. Bovendien heb je een abonnement nodig om alle opties te gebruiken. Je krijgt eerst een proefperiode van 30 dagen. Hierna kost een Ring Protect abonnement 3,- [€] per maand.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen blogs
Smart Home advies
Smart home top 10's
Laatste blogs