Slimme speakers met Google Assistant

Slimme speakers met Google Assistant

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

In dit artikel zie je vooral slimme speakers die samenwerken met Google Assistant. Je kunt zeggen dat Google misschien wat laat deze markt betreedt. Toch komen slimme speakers met Google Assistant steeds vaker voor.

Een slimme speaker kopen is erg vermakelijk, want je kunt allerlei vragen stellen en de zoekfuncties gebruiken die je algemene kennis testen. Maar zelfs als je een Google Home of andere smart speaker koopt, heb je natuurlijk het liefst een luidspreker met goede geluidskwaliteit en wil je uiteraard dat hij fatsoenlijk werkt met Google haar voice-assistant.

Lazylife neemt je vandaag mee naar een lijst met boxen die werken met bluetooth, aux-ingang, wifi of andere streamingdienst. Ze zien er aantrekkelijk uit en maken het leven van ons allemaal een stuk gemakkelijker.

Beste slimme speakers met Google Assistant

In deze blog vind je de beste slimme speaker met Google Assistant. Iedere luidspreker is voorzien van een korte uitleg en omschrijving van belangrijke specificaties. Op die manier is het overzichtelijk en heb je mogelijk een beter beeld van het product.

Het is daarbij belangrijk dat je bepaalde overwegingen maakt. Het gaat namelijk niet alleen over de prijs en designaspecten. Maar ook over de vergelijking van diverse eigenschappen om op een verantwoorde/betrouwbare keuze te komen.

In het volgende overzicht staan 3 slimme speakers met Google Assistant. Op basis van elk icoontje zie je direct uit welke opties en kenmerken je kunt kiezen. Elke box is voorzien van een prijsindicatie, om je simpelweg een beeld te geven van de verkoopprijs.

Google Mini

Smart speaker | Nest
47
 • Spraakbediening
 • Google Assistant
 • 0 meter
 • Bluetooth
 • Nederlands
 • Zwart

Google Home

Passieve speaker | Nest
83
95
 • Spraakbediening
 • Google Assistant
 • 20 meter
 • Bluetooth
 • Nederlands
 • Wit

Sonos

Slimme speaker | One
229
218
 • Spraakbediening
 • Google Assistant
 • 0 meter
 • Multiroom
 • Nederlands
 • Zwart

1. Beste slimme speaker met Google Assistant | Google Home

Een instapmodel dat tegelijkertijd beschikt over een elegante look. Dat effect probeert Google met de Home speaker te realiseren. Met de Home speaker kun je antwoord krijgen op de meest uiteenlopende vragen en vervul je binnen no-time sommige spraakopdrachten.

De gebruiksomgeving is eindeloos. Je zet hem neer in de keuken, slaapkamer, studio, werkruimte of woonkamer. En laat je door de beste slimme speaker met Google Assistant ondersteunen om veelvoorkomende taken in huis uit te voeren.

bol.com beoordeling
4.6/5

2. Google Nest Mini

Draadloze bediening is fijn, maar ook genieten van uitstekend geluid. Gelukkig heeft de volgende slimme speaker met Google Assistant zowel een krachtig vermogen als een primair basgeluid.

Google Nest Mini klinkt fantastisch, en dat terwijl je jouw favoriete muziek luistert via YouTube, Spotify, Deezer of online radio. De behulpzame Assistant staat 24/7 voor je klaar en met spraakbediening komen ook je lampen, thermostaten, stekkers, rookmelders en Chromecast op bijzondere wijze tot leven.

3. Harmon Kardon Citation One

Bij slimme speakers met Google Assistant sta je niet zo snel stil bij de Citation One van Harmon Kardon. Maar deze luidspreker is toch van harte welkom binnen de smart home wereld.

Deze nieuwe generatie luidsprekers heeft namelijk een muzikaal geluid, heeft een All-in-one design en geeft toegang tot ruim 300 verschillende streamingdiensten.

En via Google Assistant stel je ook je slimme speaker allerlei vragen, en je bedient ermee je smart home apparaten op afstand. Dit is eersteklas genieten anno 2020.

4. Sonos One

Sonos brengt met zijn Gen2 slimme speaker wat handigheid terug de laatste jaren. De smart speaker trekt de aandacht door zijn voortreffelijke en onbetwistbare geluid. Het is een multiroom speaker, want de Sonos One beschikt over twee D-klasse versterkers en dat wil zeggen een midwoofer, verstelbare bas en treble en zes far-field toestellen om geluid te verspreiden.

Vochtbestendigheid en stembediening behalen een positieve score. Ook touchbediening dienen je aan te spreken, anders is het product misschien wel te duur binnen deze prijscategorie.

5. Google Nest Hub

Dankzij de Google Nest Hub heb je binnen no-time een extra hulp in huis. In de Hub zit namelijk een Google Assistant ingebouwd. Deze kun je met een commando activeren om je agenda, route naar je werk of andere notificatie op te vragen.

Je kunt er eentje kopen om bijvoorbeeld je smart home producten te bedienen op afstand. Gebruik daarnaast je stem om YouTube video´s en andere muziekdiensten te beluisteren.

De Nest Hub werkt als een soort basisstation die je zowel draadloos als handmatig kunt bedienen. Hiermee bedien je de speaker via het touchscreen om door foto´s en afbeeldingen te scrollen.

6. Google Nest Hub MAX

De grote variant van de Google Nest hub is de Max. Deze heeft een Nederlandse spraakherkenning en biedt gebruikers de volledige controle in huis. Bedien voortaan al je smart home producten vanuit één punt met spraak of via het touchscreen.

Daarnaast laat de Hub een duidelijk overzicht zien van het weer, je agenda of een recept. Ontzettend handig tijdens het koken of bakken van gerechten. Verder kun je de speaker met Google Assistant delen met 6 personen. Ideaal natuurlijk als je je huis deelt met meerdere mensen.

7. Bose Home speaker 300

De Bose Google Home speaker is ongetwijfeld een van de beste smart speakers voor smart home beginners. De Bose speaker is gemaakt voor luisteren naar muziek maar is ook makkelijk te gebruiken voor de ingebouwde Google Assistent.

Google Assistent is een spraakgestuurde assistent die diverse dingen voor je kan doen, denk bijvoorbeeld aan het bedienen van muziek of je kunt de lichten er mee aan- en uitzetten. De Bose speaker kun je bedienen via Wi-Fi en Bluetooth. En ook kun je smart apparaten gemakkelijk uitbreiden met deze speaker. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen blogs
Smart Home advies
Smart home top 10's
Laatste blogs