Goedkope robotstofzuigers voor Google Home

Goedkope robotstofzuigers voor Google Home.

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Goedkope robotstofzuigers voor Google Home zijn nogal moeilijk te vinden! Over het algemeen zit er namelijk een behoorlijk hoog prijskaartje vast aan robotstofzuigers die je kunt verbinden met Google Assistant.

Bij Lazylife.nl nemen we hier natuurlijk geen genoegen mee. Daarom komen we deze keer met de meest voordelige robotstofzuigers voor Google Home.

Goedkope robotstofzuigers voor Google Home

Op het moment van schrijven bestaat het lijstje hieronder uit diverse goedkope robotstofzuigers voor Google Home. Je kunt de meeste varianten ook gewoon gebruiken in combinatie met Amazon Alexa.

Onderstaande selectie is door ons met veel zorg geselecteerd en bestaat uit kwalitatieve robotstofzuigers onder de 200 euro. Heb je thuis geen Google Home of andere smart speaker? Check dan eerst dit artikel met onze beste slimme speaker kooptips voor beginners.

Bol.com boordeling:
4.5/5
Bol.com boordeling:
5/5
Bol.com boordeling:
0/5

Eigenschappen van robotstofzuigers

Hieronder vind je meer uitleg over een aantal algemene kenmerken en eigenschappen van robotstofzuigers. Zo zie je direct welke robots eventueel geschikt zijn en welke modellen je liever niet in huis wilt halen. Deze eigenschappen verschillen van de robot grasmaaiers. Beide super handig voor in je smarthome.

Accuduur

Het begrip accuduur komt overeen met de maximale bedrijfstijd van een robotstofzuiger. Hoe lang een volle accu meegaat, is vaak afhankelijk van het vermogen en het model van de robotstofzuiger. Gemiddeld ligt dit meestal ergens rond de 50 Watt. Dit kun je vergelijken met een bedrijfstijd van ongeveer 90 minuten.

Navigatie

De meeste robotstofzuigers die geschikt zijn voor Google Home komen met een nauwkeurig navigatiesysteem. Denk hierbij aan diverse sensoren waardoor de stofzuiger kan navigeren en opties om de robotstofzuigers te bedienen.

Platform

Goedkope robotstofzuigers kun je bedienen met een aan-uitknop, afstandsbediening, apps en smart home platformen. Denk bijvoorbeeld aan Google Assistant en Amazon Alexa.

Opvangreservoir

Vanaf de vloer komen stofdeeltjes en andere viezigheid meestal direct in het opvangreservoir terecht van de robotstofzuiger. Gemiddeld gezien heeft zo’n opvangreservoir een inhoud van 0,6 liter.

Dweilfunctie 

Soms beschikt een robotstofzuiger over aanvullende functies zoals een ingebouwde dweilfunctie.

Prijsindicatie

De kostprijs is grotendeels afhankelijk van de functies en eigenschappen. Meestal ligt de prijs voor een robotstofzuiger ergens tussen de 100,- en 500,- euro. De robots uit onderstaande lijst zijn echter niet duurder dan 200,- euro.

Vergelijkingstabel

Hieronder vind je de vergelijkingstabel waar je belangrijke functies van de goedkope robotstofzuigers voor Google Home met elkaar kunt vergelijken.

Misschien ook interessant:

Blaupunkt Bluebot XEASY

Blaupunkt levert altijd wel producten met een betrouwbare kwaliteit. Ook als het gaat om robotstofzuigers dan komt deze Duitse firma behoorlijk verassend uit de hoek met de Blaupunkt Bluebot XEASY.

Dankzij het compacte formaat maakt deze robot moeiteloos de vloer schoon onder banken, kasten, bedden en andere plaatsen waar je normaal gesproken maar moeilijk bijkomt.

Goedkope robotstofzuigers voor Google Home

Bovendien kun je met de bijhorende app voor je smartphone precies bepalen waar de robotstofzuiger mag schoonmaken en op welke plaatsen in huis hij niet mag komen.

Net zoals bij de andere goedkope robotstofzuigers voor Google Home, kun je de Blaupunkt Bluebot XEASY verbinden met Google Assistant (en Amazon Alexa). Zo kun je door middel van bepaalde spraakopdrachten de robot gemakkelijk met je stem bedienen.

Als de batterij leeg begint te raken keert de stofzuiger uit zichzelf terug naar zijn oplaadstation. Vervolgens hervat de robot zijn routine precies op de plek waar hij is gebleven.

Ook de haren van huisdieren vormen geen probleem voor de ronddraaiende borstels van de Blaupunkt. Verder rekent het duale filtersysteem van de robot af met allergenen en allergieën, die meestal afkomstig zijn van dierenharen.

Ecovacs Deebot N79S

Ook deze variant uit ons lijstje met goedkope robotstofzuigers is geschikt voor Google Home. De Ecovacs Deebot N79S werkt namelijk prima samen met Amazon Alexa en Google Assistant.

De robot werkt het beste op harde vloeren en dunne tapijten. Dikke tapijten en andere pluizige vloerkleden kun je beter vermijden. De robot kan zichzelf namelijk minder goed verplaatsen op dikke pluizige ondergronden.

Gebruik de automatische modus voor een standaard reiniging, de randmodus is ideaal voor de reiniging van splinten en randen.

Dankzij de ‘Max modus’ krijgt de stofzuiger nog meer zuigkracht dan normaal. Deze krachtige stand is ideaal om bijvoorbeeld vlekken op het tapijten te reinigen.

Verder beschikt de robot over een intensieve reinigingsmodus waarmee je bijvoorbeeld op een specifieke plek in huis grondig kunt schoonmaken. Denk bijvoorbeeld aan viezigheid op het tapijt of vloerbedekking.

Samen met een maximale bedrijfstijd van 100 minuten, afgronddetectie en ingebouwde sensoren om meubels te ontwijken, haal je met de Deebot N79S een prima smart home product in huis.

IKOHS NETBOT S15

Als derde kandidaat is de IKOHS S15 een ware uitblinker onder de goedkope robotstofzuigers voor Google Home. Voor een relatief lage prijs komt de stofzuiger met vier verschillende schoonmaakfuncties.

Hij kan namelijk niet alleen stofzuigen, maar ook vegen, schrobben en dweilen is geen enkel probleem voor de IKOHS S15.

Goedkope robotstofzuigers voor Google Home

Door middel van diverse spraakopdrachten kun je de stofzuiger ook gewoon met je stem bedienen. Hij biedt namelijk prima ondersteuning voor Google Assistant en Amazon Alexa.

Zijn moderne ontwerp zorgt ervoor dat de robot zichzelf moeiteloos langs meubels en kastjes kan verplaatsen. Dankzij het nauwkeurige navigatiesysteem kan de IKOHS S15 ruim op tijd hobbels en obstakels detecteren en ontwijken.

Verder heeft de robot een oplaadtijd van 120 minuten en zal hij nadat zijn batterij volledig is opgeladen, automatisch weer zijn meest recente schoonmaakroutine hervatten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen blogs
Smart Home advies
Smart home top 10's
Laatste blogs