Hue synchroniseren met tv: Philips Hue Play HDMI Sync Box

Hue Synchroniseren met tv

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

In dit artikel lees je meer over het Philips Hue synchroniseren met je tv via de Philips Hue Play HDMI Sync Box. Philips Hue Play is een nieuw product dat ongetwijfeld een extra dimensie toevoegt aan je smart home.

Namelijk zorgt dit innovatieve entertainment systeem voor spectaculaire lichteffecten tijdens het bekijken van films, spelen van games en luisteren van muziek.

Waardoor je, vanaf nu, niet alleen Philips hue kunt synchroniseren via de gratis Hue Sync-app (Mac OS & Windows). Maar simpelweg een vrijstaande box gebruikt waarmee je elke huiskamer binnen no-time kunt omtoveren tot een dansvloer.

Alleen wat zijn precies de mogelijkheden van deze Philips Hue Play HDMI Sync Box? Dat lees je allemaal hieronder!

Wat is de Philips Hue Play HMDI Sync Box?

Synchroniseer je Philips Hue lampen met alles wat er op het scherm afspeelt. De Box bevat vier HDMI-ingangen, zodat je diverse media-apparaten kunt synchroniseren met je Philips Hue verlichting.

Daarnaast zorgt deze opstelling voor een snelle en naadloze weergave van kleurrijk slim licht. Zo reageren alle slimme lampen die gekoppeld zijn aan een Philips Hue Play HDMI Sync Box perfect op de inhoud die je bekijkt of beluistert. 

Weet je wat ook interessant is?

Mogelijkheden van Philips Hue Play

Philips Hue Play is een soort van surround systeem speciaal ontwikkelt voor Philips Hue verlichting. Met deze box kun je meerdere licht strips en torens koppelen aan je tv, computer of audiosysteem. Waardoor je geniet van sublieme lichteffecten die uitstekend synchroniseren met je tv.

Hue synchroniseren met tv
Philips Hue synchroniseren met tv

Bovendien creëer je via de app een gepersonaliseerde media-ervaring. Namelijk als je de app gebruikt, bepaal jij zelf wat de intensiteit van overgangen is. 

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ‘subtiele modus’ tijdens wat minder actievolle films of tv-programma’s. Of ga eerder voor wat extra intensiteit tijdens het spelen van games.

Kortom jij bepaalt de snelheid van lichteffecten en flitsen. Zonder al teveel gedoe, instellingen of configuraties.

Philips Hue Play HDMI Sync Box

De Philips Hue Play HDMI Sync Box komt in een zwarte uitvoering. En is gemaakt van een combinatie van synthetische kunststoffen en hoogwaardige metalen. Bovendien heeft de Box een vermogen van 24V en weegt ongeveer 0,45 kg. 

Philips Hue Play HDMI Sync Box

Aansluitingen: 4x HDMI-ingang, 1x HMDI-uitgang

Kenmerken: Wifi, Bluetooth, videoresolutie tot 4K

Kleur: Zwart

Prijsindicatie: 249,-

Bestel je deze Sync Box dan ontvang je uiteraard de Philips Hue Play HDMI Sync Box. Daarbij zitten er in de box één oplader en 2 HDMI kabels.

Let wel op dat het product alleen te verbinden is via de Philips Hue Bridge en Hue verlichting. Andere platformen en slimme lampen ondersteund het product niet.

Philips Hue synchroniseren via de Hue Sync-app

Natuurlijk kun je ook gewoon de Philips Hue Sync-app downloaden op je pc of MacBook. In ons artikel Philips Hue synchroniseren met tv via de Hue Sync-app lees je er meer over.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen blogs
Smart Home advies
Smart home top 10's
Laatste blogs