Google Home Albert Heijn app gaat jou helpen met koken!

Google Home Albert Heijn

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Want dankzij de Google Home Albert Heijn app genaamd ‘Appie’ lijkt het net alsof je in de Albert Heijn staat. Je kunt echt met van alles terecht bij ‘Appie’, daar lees je hieronder meer over!

Hoe je precies een Google Home met de Albert Heijn app moet instellen, lees je in ons artikel over consuminderen met Google Home.

Lekker gemakkelijk

Heb je wat inspiratie nodig voor het koken of wil je toch je boodschappenlijstje aanvullen? De Google Home Albert Heijn app gaat jou hier bij helpen, zo wordt jij chef in je eigen keuken, met de lekkerste gerechten.

Lees ook:

De Google Home Albert Heijn app als inspiratiebron

Heb je zin in iets culinairs of toch een snelle hap? Verras je vrienden en familie met jouw hoogstandjes in de keuken. Het enige wat je dan hoeft te doen is, “Hey Google, praat met appie”. Vervolgens vraag je dan om ideeën ‘wat kan ik met bief en boontjes’?

Google Home zal met een recept komen. Het is ook mogelijk om specifieke recepten te vragen. Vraag hem naar oer-Hollandse stampotten een heerlijke lasagne of een Mexicaanse wrap. De Google Home Albert Heijn app komt met een passend recept.

Maak een boodschappenlijstje

‘Appie’ heeft je geholpen met een lekker recept, dan wordt het nu tijd voor een boodschappenlijstje! Bij het koken van een heerlijke maaltijd zit het ‘m vaak in de details. Het is dan ook cruciaal dat je de juiste ingrediënten verkrijgt.

Laat de Google Home Albert Heijn app je hierbij helpen. Vraag hem of hij het lijstje even naloopt en zo nodig voeg je nog wat toe. Zo weet je zeker dat je niks mist wanneer je gaat koken.

Google Home Albert Heijn
Google Home & Albert Heijn

Je kunt je Google Home natuurlijk ook gebruiken voor de dagelijkse boodschappen. Zet jouw favoriete boodschappen in je lijstje, vervolgens kan je hierna vragen en hij zet je favoriete producten standaard op je lijstje als je erna vraagt.

Maak het jezelf nog makkelijker. Koppel jouw Gmail account aan je Google Home Albert Heijn app en haal zo altijd en overal jouw boodschappenlijstje naar voren via je smartphone, daardoor ben je in no-time klaar met boodschappen doen!

De Google Home Albert Heijn app als persoonlijke souschef

De Google Home Albert Heijn app helpt je niet alleen met het uitkiezen van een recept, maar helpt je ook tijdens het koken. Stap voor stap zal de Google Home Albert Heijn app je begeleiden bij het bereiden van jouw gerecht.

Vraag hem bijvoorbeeld hoe warm de oven moet zijn, hoeveel water en/of hoeveel gram bloem je nodig hebt. Zet vervolgens de timer aan met jouw Google Home (“Hey Google, zet de timer op 10 minuten).

Vrienden of familie roepen als het eten klaar is

Heb je meerdere Google Home’s en of Google mini’s in huis? Dan hoef je jouw keuken niet meer uit om de mensen aan tafel te roepen. Het enigste wat je hoeft te doen is, “Hey Google, kom eten” te roepen. Begin vervolgens aan jullie heerlijke maaltijd! Mede mogelijk gemaakt door de Google Home Albert Heijn app natuurlijk.

Het enige waar ik persoonlijk nog altijd een hekel aan heb na zo’n avond, is de afwas. Gelukkig met de Google Home kan ik een leuk muziekje op de achtergrond draaien en wordt deze last ook een stukje leuker!

Andere artikelen omtrent de Google Home:

5 Simpele Google Home opdrachten die je leven makkelijker maken

Krijg altijd als eerste de nieuwe functies van Google Home, Home Mini en Chrome Cast

Nest Slimme thermostaat commando’s voor je Google Home

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen blogs
Smart Home advies
Smart home top 10's
Laatste blogs