Preview programma van Google voor nieuwste functies!

preview programma van Google

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Dankzij het preview programma van Google, ontvang je altijd als eerste de nieuwste Functies van Google Home, Home mini en Chromecast.

Via dit kanaal, heb je de mogelijkheid om Google Home of Chromecast te updaten met de nieuwste firmware versie.

Als lid van Google’s preview programma, krijg je alvast een voorproefje van nieuwe features en verbeteringen. Bijvoorbeeld bij het gebruik van een Google Home slimme speaker!

Wil je meer informatie over het preview programma, lees dan eens dit artikel!

Ook interessant:

Redenen om deel te nemen aan het preview programma van Google

Als je deelneemt aan het preview programma van Google Home, is het mogelijk om de nieuwste functies uit te proberen. Op die manier, ben je altijd nét iets eerder dan je overbuurman!

Onderga je enige problemen met nieuwe functies. Of heb je een buitengewoon idee voor verbeteringen? Dan is het mogelijk om contact op te nemen met Google. Hierdoor kan Google de meest bruikbare suggesties gebruiken om haar producten voortdurend te verbeteren.

Voor iedereen die graag ‘up to date’ wil blijven en geen enkele software update wil missen, is het preview programma van Google zéker interessant. Google stuurt namelijk alle gebruikers een mail als de nieuwste firmware versie op je apparaat geïnstalleerd gaat worden. Zo blijf je dus altijd op de hoogte!

Inschrijven preview programma van Google

De inschrijving voor het preview programma van Google, is geen enkel probleem. Volg de stappen en schrijf jezelf binnen no-time in:

Let wel goed op! Als de optie niet wordt aangegeven, dan neemt Google op dit moment géén nieuwe leden aan. Probeer het in dat geval, later nog eens.

  1. Open je Google Home-app op je smartphone of tablet.
  2. Selecteer het apparaat, bijvoorbeeld: Google Home, Home mini of Chromecast.
  3. Klik bij de optie instellingen op ‘preview programma’.
  4. Verplaats de schuifregelaar naar links of rechts om eventuele e-mailmeldingen te ontvangen.
  5. Druk vervolgens op de blauwe knop met de tekst ‘aan programma deelnemen’.
  6. Tik op ‘OK’.

Na het volgen van deze stappen, sta je ingeschreven bij het preview programma van Google. Bevestig het alleen nog even via de mail en de inschrijving is volledig voltooid.

Vanaf nu ontvang je via de mail informatie over het exacte moment waarop een aantal nieuwe features beschikbaar zullen zijn.

preview programma van Google
Preview programma van Google Home

Belangrijk om te weten dat het preview programma van Google géén beta software bevat, maar firmware. Hierdoor is de software volledig af en kun je er zonder problemen gebruik van maken.

Afmelden voor preview programma

Houdt er rekening mee, dat de inschrijving voor elk apparaat apart gebeurt. En kan het soms enkele dagen duren voordat de inschrijving van het preview programma van Google mogelijk is. .

Wil je echter het preview programma verlaten? Volg dan de bovenste stappen nog een keer. Alleen ditmaal druk je op het blauwe knopje ‘programma verlaten’ en je wordt vanzelf afgemeld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen blogs
Smart Home advies
Smart home top 10's
Laatste blogs