Chromecast spelletjes: eindelijk gratis games via Chromecast?

Chromecast spelletjes

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

De Chromecast is inmiddels geland in onze huishoudens. Naast alle gratis apps zoals YouTube, Netlifx, Videoland en NPO-start. Is het nu tijd voor de Chromecast spelletjes.

De Google mediaspeler kan binnen no-time meerdere media laten zien op (bijna) elke tv. Nooit gedacht dat je nu ook games via de Chromecast kunt spelen.

Aangezien dat veel spelletjes vrij onbekend zijn en enkele Chromecast spellen toch wat minder leuk waren tijdens het testen.

Onthullen we vandaag de leukste en beste gratis games voor op je tv.

Lees ook: apps voor Chromecast

De beste gratis Chromecast spelletjes

Gefeliciteerd in het voltooien van je zoektocht naar de beste gratis Chromecast spelletjes. Het zijn allemaal spellen waar je de rest van je leven veel plezier uit gaat halen.

Tussen de beste gratis Chromecast spelletjes is altijd wel een interessant of uitdagend spel te vinden. De lijst bestaat uit 5 leuke spelletjes, die er allemaal in staan vanwege de punten gebruiksgemak, mate van ontspanning, plezier en strategisch inzicht.

Het is een lijst met kindvriendelijke games, die je alléén of met meerdere personen speelt. Ben iedere tegenstander de baas in Tricky Titans of geniet ook van uren speelplezier met de Angry Birds Friends.

Hieronder staan onze suggesties, waarvan wij 100 % zeker zijn dat ze zowel je hersenen fit houden, als de spanning verhogen.

Motion Tennis

Speel je ook graag tennis? Motion Tennis is bedoeld om tegen je vrienden digitaal een potje tennis te spelen. Deze sportieve activiteit is een aangename beleving en zorgt ongetwijfeld voor wat mooie momenten in huis.

Hoewel we bij Lazylife liever alles vanuit de luie bank besturen, zorgt dit Chromecast spelletje zéker voor wat extra beweging. Wanneer je het spel immers opstart, verandert plotseling je smartphone in een tennisraket.

Maar voor het zover is volg je allereerst alle stappen van de installatie en verbind vervolgens het spel via de Chromecast met je tv. Wat ons betreft een ultieme game voor ontspanning en plezier.

Tijdens het testen is echter wel opgevallen dat je de bal goed moet inschatten. Want het spelletje reageert minder snel dan in de werkelijkheid en dat beïnvloedt helaas de reactietijd van je raket in het spel.

De game heeft 4 levels, een wedstrijd mode en houdt diverse overzichten bij van alle verbruikte calorieën tijdens het spelen.

Download: tijdelijk niet beschikbaar

Risk

Heb je zin om de wereld te veroveren? Risk staat al jaren bekend als één van de meest uitzonderlijk bordspellen verkrijgbaar. Gelukkig voor alle liefhebbers van strategische games is Risk: Global Domination nu ook geschikt voor ons rijtje Chromecast spelletjes.

Het digitale spel verbind je via de Chromecast (3 & Ultra) met de tv. Kies voor de spelvormen single-player en multiplayer of wissel af en toe van telefoon. Via het spelletje kun je daarnaast veel extra’s krijgen zoals een premium toegang, enkele thema’s, gratis game packs & spaarpunten.

Risk laat je kennis maken met 4 niveaus en meerdere kaarten. Allemaal uitgerust met mooie afbeeldingen, cadeautjes en geanimeerde avatars.

Download: Android

Tower Construction 3D

Razend populair is het spel Jenga. Hierin is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk blokjes van een houten toren afneemt. Daarbij mag de toren niet omvallen, anders verlies je het spel.

In dit Chromecast spelletje probeer je juist het tegenovergestelde. Het is ieder zijn taak om die gigantische toren zo hoog mogelijk te bouwen. Waarbij het spel stopt als je per ongeluk de toren mist.

Probeer in Tower Construction 3D daarom slim gebruik te maken van je kunsten als opkomend torenbouwer. Daarnaast kun je vrienden uitdagen of speel enkel tegen de computer.

Download: Android & iOS

Angry Birds Chromecast spelletje

Met een katapult zoveel mogelijk punten binnen schieten. Daar staan de Angry Birds bekend om. Hun smiechtige lachjes en daarnaast mooi vormgegeven slachtveld, maken het een leuk Chromecast spelletje.

Speel samen met vrienden of ga in je eentje de uitdaging aan in toernooien. Ontdek allerlei nieuwe levels en laat je vrienden vervolgens zien wie de allerbeste is in deze Chromecast game.

Kies tussen meerdere Birds, exclusieve beloningen en premium items. Het maximale aantal spelers is daarnaast uit te breiden tot 4 personen. Zorg dat je Chromecast verbinding maakt met wifi of hotspot en start het spel.

Download: Android

Tricky Titans

Na het spelen van dit Chromecast spelletje ben je ongetwijfeld meester over je vrienden. Probeer altijd een stap vooruit te denken en sla je vrienden vervolgens volledig de grond in met Tricky Titans.

Ga voor 12 rondes en speel met maximaal 5 personen. Ook de koppeling met Chromecast verloopt soepel en is binnen no-time opgestart.

Bovendien tijdens het spel heb je de keuze uit aanvallen, verdedigen of je energie level vergoten. Wacht tot iedereen zijn aanval intikt en ga vervolgens verder naar de nieuwe ronde!

Download: Android & iOS

Conclusie Chromecast spelletjes

Allemaal zijn het leuke spelletjes voor Chromecast. Het is natuurlijk ook afhankelijk of je de manier van spelen interesseert of niet.

De Angry Birds app is wat ons betreft makkelijk en snel in gebruik. Daarnaast vinden we het Chromecast gewoon opmerkelijk leuk om te spelen.

Opmerking: houd ook deze pagina regelmatig in de gaten. We proberen de lijst maandelijks op te vullen met nieuwe Chromecast spelletjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen blogs
Smart Home advies
Smart home top 10's
Laatste blogs