Baby gadgets voor ouders met gebroken nachten!

Dit is een huilende moeder met baby

Dit bericht kan affiliate links bevatten zodat onze content gratis blijft. Meer info staat in onze disclaimer.

Inhoudsopgave

Soms ben je als ouder namelijk echt ten einde raad. Je hebt voor je gevoel alles al geprobeerd om die kleine in slaap te krijgen. Vandaar dat we je met dit artikel een stukje op weg helpen. Dankzij deze baby gadgets voor ouders, maak ook jij een eind aan die slapeloze nachten!

Babyfoons

We trappen af met een categorie die voor ons valt binnen de must-haves, zeker als het over baby gadgets gaat.

Zeker als je eigen nachtrust je veel waard is. Want niet alleen die van de baby, ook die van jezelf zal er op vooruitgaan.

Het aanschaffen van een babyfoon is iets waar je goed over na moet denken. Zeker als je besluit er daadwerkelijk eentje aan te schaffen.

Elke babyfoon komt namelijk met z’n eigen set aan eigenschappen. De een heeft een beweegbare camera, de ander weer een beter bereik etc. Om jou wat tijd te besparen, hebben wij van Lazylife alvast wat toppers voor je op een rijtje gezet.

Alecto DVM-143 Babyfoon met camera 4.3

Het merk Alecto zegt je misschien weinig, maar zij zorgen eigenlijk altijd wel voor gebruiksvriendelijke producten van hoge kwaliteit.

Zo doen ze dat natuurlijk ook met de DVM-143 Babyfoon.

Alecto DVM-143 Babyfoon met camera 4.3

Deze babyfoon biedt namelijk de mogelijkheid om op een 11 cm groot scherm mee te kijken naar de activiteiten van je dreumes. Storingsvrij zorgt de ingebouwde infraroodcamera voor een kraakhelder beeld. Zelfs als het pikkedonker is.

Het beeld en geluid worden pas geactiveerd zodra de baby actief is.

Dit is de Alecto DVM-143 Babyfoon met camera 4.3

Daarnaast geeft deze babyfoon je als ouder de mogelijkheid om de temperatuur te checken op de babykamer. Je kunt ook slaapliedjes afspelen om de kleine in slaap te wiegen.

Met een bereik van 300 meter buitenshuis, kun je zelfs bij een bezoekje aan de buren met een gerust hart van je avond genieten.

Philips Avent SCD620/26

Deze babyfoon van Philips zorgt met een 2,7 inch Lcd-scherm voor uitstekende beeldkwaliteit. Met een bereik van 50 meter binnenshuis en tot maar liefst 300 meter buitenshuis. Kun je een behoorlijk stuk van huis, terwijl je alles in de gaten houdt.

Dit is de Philips Avent SCD620/26

Ook deze babyfoon beschikt over de mogelijkheid om verschillende slaapliedjes af te spelen.

Hebben de liedjes geen effect op de kleine, dan kun je dankzij de ingebouwde terugspreekfunctie ook zelf tegen je baby praten.

Luvion Prestige Touch 2

Wil je echt zekerheid wat betreft je nachtrust, dan kun je de Luvion Prestige Touch 2 gewoonweg niet negeren.

Door de consumentenbond als beste getest en wij van Lazylife kunnen niet ontkennen, dat deze babyfoon een toppertje is onder de baby gadgets!

Dit is de Luvion Prestige Touch 2Dankzij een uitstekende camera zorgt deze babyfoon voor een kraakhelder beeld. Zowel in het licht als het donker heb je perfect zicht op je baby. Ook heb je als ouder de mogelijkheid om het beeld te draaien en daarnaast zelfs op te nemen!

Met deze baby gadget mis je dus helemaal niks meer van al de activiteiten die zich afspelen op de babykamer.

Dit is de Luvion Prestige Touch 2

Naast de 300 meter bereik buitenshuis, de terugspreekfunctie, slaapliedjes en kamertemperatuur weergave, kun je tot wel vier camera’s aansluiten op deze babyfoon! Zo heb je als ouder zelfs bij meerdere kids in verschillende kamers, altijd een oogje in het zeil.

Bekijk onze nieuwe top 10 slimme babyfoons voor nog meer inspiratie op het gebied van baby gadgets.

Babykamer projectors

De volgende categorie is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken als het gaat om een goede nachtrust van je gezinnetje. Door middel van een projector zorgen deze baby gadgets dat je als ouder kunt zorgen voor een gemoedelijk sfeertje op de babykamer.

Luvion Arc Projector

Dankzij de Luvion Arc Project verandert het plafond van de babykamer in een gekleurde sterrenhemel.

Je kunt ervoor kiezen om verschillende kleuren afwisselend te projecteren en bepaalde slaapliedjes af te spelen.

Zo duurt het natuurlijk niet lang, of je baby is in dromenland.

Dit is de Luvion Arc Projector

Dankzij de timer hoeft de projector niet de hele nacht aan te blijven staan. Je kunt namelijk zelf bepalen hoe lang de projector actief is.

De Luvion Arc Projector projecteert in de kleuren blauw, groen en oranje en werkt op batterijen.

Chicco Goedenacht Projector

Deze projector is een van die baby gadgets voor ouders die ervoor zorgt, dat je baby betoverd in slaap valt. Dankzij de stralende sterretjes die in combinatie met de rustgevende muziek van onder anderen Bach en Rossini, tot leven komen.

Dit is de Chicco Goedenacht Projector

Deze projector kan ook als nachtlampje worden gebruikt en zorgt er zo meteen voor, dat je baby onder begeleiding heerlijk in slaap valt. Het popje is een zacht knuffeltje en is geschikt voor de wasmachine.

Vtech Baby Magisch Droomnijlpaard

Dankzij het magische droomnijlpaard valt je baby sneller in slaap als ooit tevoren. Zowel de verhaaltjes voor bij het slapen gaan, de verschillende liedjes en ook de diverse natuurgeluiden dragen hieraan bij.

Daarnaast projecteert deze baby gadget op het plafond in verschillende kleuren en wordt de geluidssensor geactiveerd zodra de kleine begint te huilen.

Dit is de Chicco Goedenacht Projector

Je kunt de projector zo instellen dat die automatisch uitschakelt. Zo kan je als ouder lekker in bed blijven liggen.

Boeken voor betere nachtrust baby

Als je als ouder een betere nachtrust voor je baby wilt creëren, dan kun je wat dat betreft het beste jezelf eerst goed inlezen. Daarom bestaat de laatste categorie baby gadgets voor ouders uit een drietal boeken.

Deze boeken vallen niet direct binnen de categorie gadgets, maar bevatten wel voldoende informatie om als ouder je nachtrust te verbeteren.

Slaap!

Dit boekje is geschreven door Nederlands eerste gecertificeerde kinderslaapcoach Susanne Willekes. In haar boek richt Susanne zich op het feit dat ieder pasgeboren kind uniek is en daarom ook een unieke aanpak nodig heeft als het om nachtrust gaat.

Dit is de cover van het boek Slaap!

Ze gaat dieper in op onderwerpen zoals; het doorslapen bij kinderen in de leeftijdscategorie 0 – 12 maanden en het geruststellen van de moeder. Ook geeft ze tools die zorgen voor meer slaap en hoe om te gaan bij minder slaap!

Het boek biedt de mogelijkheid voor ouders om op een luchtige en toegankelijke manier hun kennis over slaap te verrijken.

Baby ziet… Slaap zacht 0 – 6 maanden

Dit kleine boekje met afgeronde hoekjes is uitermate geschikt voor pasgeboren baby’s. Alle illustraties die in dit boekje voorkomen, dragen bij aan de nachtrust van de kleine. Er wordt slim gebruik gemaakt van contrastkleuren.

Dit is de cover van het boek

Kleuren zoals zwart en wit krijgen bijvoorbeeld veel aandacht. Samen met de illustraties trekken deze contrastkleuren als geen ander de aandacht van de baby. Door er naar de kijken worden zowel de hersenen als de visuele ontwikkeling van de baby gestimuleerd.

Het boekje maakt deel uit van de serie ‘Baby ziet…’, waarin meerdere van dit soort babyboekjes zijn verschenen.

Er zijn natuurlijk nog veel meer baby gadgets voor ouders met gebroken nachten, die uiteindelijk ook kunnen zorgen voor een betere nachtrust. Alleen naar onze mening, zijn dit toch wel de echte uitblinkers!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen blogs
Smart Home advies
Smart home top 10's
Laatste blogs